Naile_12 Kızım 4 ay 14 gunluk bir aydan fazla oldu saclarımı asırı dokuluyor normal de acıgım ama evde kıl gormeyeyım diye basımı baglıyorum sizin de saclarınız dokuluyor mu kızlar bunun ıcın bı care var mı 😪😪😪
minnosunannesi06 Naile_12 benim oglumda 4 ay 10 gunluk bu 1 buçuk aydır aşırı saç dokulmem var yumak yumak avuçlarında ellrim saç doluyor dokuldukce strs oluyorum hamileyken dokulmeyen saclar dogum yaptıktan sonra incecik kaldı 😣
Cagri13 Naile_12 benimde aynı şekilde dökülüyordu naptiysam hiç-bir faydasi olmadı ama eyüpsabri tuncerin argan yağlı sapuanini düzenli kullandım çok iyi geldi kesinlikle tavsiye ederim. Şuan oğlum dokuz aylik saç dokulmem durdu. Morelini bozma normal bir süreç benim avucum saclarimla dolardi
nurbanu29 Naile_12 benımde Doğumdan sonra başladı ve aşırı derece dökülüyo suan 9 ay oldu doğum yapalı bu aralar bıraz azalma var sadece hala dökülüyo bi yerde okumuştum ilk 6 ay normalmiş saç dökülmesi ama benım 9 ay oldu 😂
balannesiii Naile_12 tek çare doktora gitmek canım ben gittim vitamin eksikliği demir eksikliği cıktı ilaclarımı kullandıktan sonra 0 dökülme oluyor çok şükür cok cok iyiyim şuan
birkurabiyeannesi Zeytinyağı sarımsak yumurta maskesi yapıyordu ablam internetten bakın isterseniz tarifi var ,çok dökülmüştü onun da ,toparladı bu maskeyle
Naile_12 birkurabiyeannesi ben bekardın inanılmaz derece de bu maskeleri yapıyorum sacım o kadar uzundu kı kafamdan asagıya kadar ama dogum sonrasında o kadar dokuldu ki omzundan yukarısı a kadar kestim tekrar maskeyle basladım ama fayda etmiyor 😶😶😶 ozellıkle banyo da 🤐🤐🤐🤐
minnosunannesi06 Naile_12 benimde sclarim çok uzundu bende baua kisacik yaptım belki sey olur diye nerde avuç avuç geliyor ne yaptiysamda dökülme durmuyor virusten hastaneye de gidemiyoruz
sevda3460 Kızım 4 ay 4 günlük benimde avuç avuç dökülüyordu doğum ve emzirme döneminde herkeste oluyormuş saç dökülmesi bundan kaçış yok arkadaşlar. Benim okadar çok canım sıkılıyordu ki saçımı 3 e vurdum yine dökülüyo ama uzun olduğu zamanki kadar değil. Birde çam terebentin aldım o baya iyi geldi dökülme azaldı baya.