CemreKerem Tuceeela ben banyo sonrasinda ve ara ara bebek yağı ya da zeytinyağı ile nemlendirdim bölgeyi yavaş yavaş döküldü zaten
Mystery Tuceeela zeytinyağı en güzel çözüm, banyodan bir saat önce sürün sonra banyoda şampuanladıktam sonra ince uçlu bir tarakla tarayın şampuanlıyken bunu 2 kere yaptım ben geçti, tabi konak olan yerlerdeki saçlarda gidiyor ama konaktan güzel görüntü😂
Fyzpyrz Tuceeela en iyisi zeytin yağ canim banyo yaptirmadan önce sür yarim saat 45 dk beklet sonra cok yumusak bir bebek taraği ile tara daha sonra banyosunu yaptirirsin.kuzenimin bebegi oyle olmustu hemde baya kotuydu.sonra dokuldu.ama sakin elinizle ellemeyin yoksa sac cikmaz demisti doktor bilginiz olsun.
KumsalNesra Seyma16 nasıll görüntü,benim kızımın da kaşında sarımsı lekeler var konak mı bu,alnında da bi iki nokta var öyle
aysetunckilicfirat Kızımın sadece kaşlarının arasında oldu. Bebek fırçasına bazen bebek losyonu bazen bebek yağı sürerek kaşlarını ve olmamasına rağmen kafasını her banyo sonrası fırçaladım. 1-2 haftaya geçti