Merhaba anneler. Ben doğumumu ankara etlik lokman hekimde yaptım. Doktorundan da çok memnunum. Kızım 5 aylık oldu şimdiye kadar yine lokman Hekime gidiyorduk. Doktorumuzda iyi sayılırdı. Muayenede ne boyuna baktı ne bıngıldağına. Hep ben diyorum öyle bakıyor. Geçen ay 200gr kilo almıştı bu ay 500 gr. 2kilo civarında doğmuştu ama şimdiye kadar güzel geldik. Sadece anne sütü alıyor. Doktor ek gida ya az az başla dedi. Tamam ne vereyim dedim. Marketlerde hazır kaşık mamalar var ondan ver dedi😡😡. Meyve ver dedi. Bana bu çok ters geldi. Birde geçenlerde azıcık peynir vermiştim ağzına. Ama sırtında ve boynunun altında kabarcıklar oldu. Ama emin değildim peynir yüzünden olup olmadığına. Doktora sordum. Yok o değildir dedi. Sen ver. Çok kötü olursa vermezsin. Sonra yine bakarız dedi 😡😡. Dün yine verdim peynir. Ve sırtı kabarmış kırmızı kırmızı olmuş. Soracağım soru şu ankara keçiören civarında bir doktor tavsiyesi istiyorum. Eşim çok çalıştığı için ben götüreceğim. Arabamız da olmadığından Keçiören civarı memnun kaldığınız ilgilenen muayene ücreti en fazla 150 olan bir doktor tavsiyesi lütfen.yarın götürebilirim umarım.