Ftsshknn Merhaba kızlar hayırlı geceler ben bebegıme kefir vermek ıstıyrm bebegım 7 ayın ıcerısınde saglıklı oldugunu duydum ama nedır nasıl yapılır ne ıse yarar yogurttan farkı ne onu blmıyrm yardımcı olursanz cok sevınrm 🌸
Deletedmom278 Ftsshknn Ben hazır alıyorum. Altınkılıç markasını. Ve gerçekten çok faydalı bebeğinize de vermeye başlayabilirsiniz az az.
ElifEslem Ftsshknn 6 aydan sonra verilebilir bebeklere bağırsak ve bağışıklık için çok faydalı oda yoğurt gibi fermente ediliyor evde de hazırlanıyor ama bm hiç yapmadım hazır aldım altınkılıç yada kaf kefir sade olandan
Denizoglum Ftsshknn bende alip mayalamayi dusunuyorm canim kefir mayasi lokman hekimde satiliyoemus ordan aldirim denicm insallaj basarabilirm oglusuma vermeyi bizde icmeyi dusunuyorz
SedaMeyra Ftsshknn kizim 7 ayliktan beri iciyor kefiri her sbaah yarim cay bardagi suan 16 aylik yurt disinda yasiyorum burd abir marka arastirip aldim. Turkiyede doktorumuz zadem ya a altinkilic sade kefir onermisti onlari kullanmistim ilk baslarda zadem hsrika cam sisede 1 litre ve kucuk boy sansiniz var
Hazal21 Deletedmom278 Kızım 11 aylık vermeyi düşünüyorum ama hazır olanlara güvenemedim birde meyveli mi sade mi vermeliyim son birşey daha alerji yapma olasılığı var mı ?
ElmaliTurtamm Deletedmom278 bende altınkılıç şade kefir aldım ama bi türlü veremedim daha öyle sademi verilir onuda bilmiyorum
Leyal Deletedmom278 bnde veriyorum kızıma ama az veriyorum bır yemek kaşığı yedi ayligiz şuan yeterli midir arttraammi ne kadar vermeliyim
Minaninannesii Hazal21 sade vermelisiniz meyveli olanda katkı maddesi var diye duymuştum meyveleri kendiniz evde karistirabilirsiniz
Minaninannesii Hazal21 hicbir fikrim yok kızım daha 5 aylık evde mayalamayı deniyorum yapıcam inşallah en sağlıklısı o gibi gözüküyor
Minejjan Kefire bayılıyor benimkisi bende altinkilic sade veriyorum. Anne sütüne çok benziyor tadı sanırım ondan sevdi 🤩
Minaninannesii Kemik, göz ve diş gelişimine katkısı olur .Bağışıklığı güçlendirir, bağırsaklardaki kötü hastalıkları önler.Hastalıklara karşı savunma mekanizmasını kuvvetlendirir.Bebeklerin zeka gelişimine yardımcı olur. myloves23