Rukiye66 4. Ayın ortasındayım hala lohusa terim bitmedi uyanınca sırılsıklam su gibiyim yada bi çay bi il yapayım durduk yere bile sular akıp gidiyor vücudumdan yüzümden mahvetti bu durum beni ne zaman bitecek bu ter bilgisi olan varmı 🤔😕
Joipt Rukiye66 valla tam da ben soracaktım bıktım artık belki hormonlarla ilgili bir sıkıntı vardır tiroid vs diye sağlık ocağına gideceğim bugün
Ricitos Rukiye66 bende de aynı durum var. 2. Ayımdaym hafiflemedi bile. Çok merak ediyorum ne zaman gececek.
Saniye Rukiye66 bende senin gibiyim canım bebeğin altını değiştirken bile su içinde kalıyorum 24 günlüğüz biz
Tlyyldz Rukiye66 bende de olmuştu oturduğum yerde ter boşalıyordu ama geçiyor kızım 10 aylık olacak nezaman geçti hatırlamıyorum ama geçti ☺️ Sanırım 6.aydan sonra geçti.
Bebegimm Lohusa terini ilk kez duydum ben yaz ayında doğum yaptım o sıcakta bile böyle sorun yaşamadım. Doktoruna danıştın mı hiç?
Rukiye66 Annem Doğum yaptığım haftalarda çok fazla su içme dedi onun yerine ılık kaynamış su çok açık çay iç bak sonra bunların geri dönüşü olacak dedi dinlemedim Ağustos sonuydu hava çok sıcaktı dayanamadım çok su içiyordum dediği de oldu hala ödemlerim şişliklerim duruyor malesef
Rukiye66 Tlyyldz 4. Aydayım geçmedi inşallah bi an önce geçer artık oda ev sıcakmı soğukmu anlamıyorum çocuğu üşütmekten korkuyorum hep sıcak geliyo bana her yer
Kumrum34 Tlyyldz benım kızım da 5 aylık inşallah benımde geçer yakında gece ayrı ter gündüz ayrı ter hormonlrada bakdırdım bısey yok sebepsiz bir ter
Defneaselinannesi Rukiye66 benimde 3 ay oldu gece gündüz su gibiyim ne ki bunun sebebi. Ben binmek bende var sanıyordum. 😞
Sumeyyee Bana 1 ay oldu ilk günler o kadar terliyodum ki kalktığımda kulağım tıkanmış içine damlamış oluyodu o derece🤮 ama şuan azaldı bitti diyemem ama sadece başım çok terliyo