Meyrus33 Merhabalar, bebeğim 9 günlük, ağzında az bir tabaka beyazlık vardı, galiba pamukçuk başlıyor nasıl önüne geçebilirim acaba, karbonatlı suyla sildim ağzını, göğsümü de her emzirmeden önce siliyorum bi zararı olur mu sizce? Bu şekilde yapan var mı?
Aybuke_27 Meyrus33 bende yaptım öyle gitti günde iki defa damağında beri kople güzelce sil bişey olmaz minik kahve fincanı ılık su bir çay kaşığı karbonat yap canım onunla sil
Seda_123 Meyrus33 Bende bu şekilde yaptım 2.gün kayboldu pamukçuklar canım zararı olmaz eğer gecmezse eczanede damla var ağzına damlatıyorsun geciriyor oda
Mlk33 Meyrus33 çok dogru yapıyorsun canım Bnde öyle yaptım zamanla geçiyor ilaç fayda etmedi karbonat lı suyla geçirdk
Doga20 Benim bebeğimde de oluşmuştu , aile hekimini aradım oradaki doktor karbonatlı su ile temizle dedi eğer geçmezse eczaneden mavi mürekkep de onlar anlar onu sur dedi.
Doga20 Meyrus33 ben bir defa karbonatlı su yaptım sonra ilerler diye korktuğum için mavi mürekkep aldım şu an minicicik bir şey kaldı
yigitmomss kendi sütünle daha etkili oluyo sütünü sür olan bölgeye temiz pamuklu bişeyle sil annesi gidiyo.agizda ise karbonatlı su benm bebeğim ağzında pamukcuk var diye ememiyodu ben öyle temizledim canım
Oykum09 yigitmomss benim bebegimde de pamukçuk var 1,5 aylığız sadece uykuda emzirebiliyorum uyanıkken emmek istemiyor beni sadece emzik istiyor uyanıkken pamukcuktan olabilir mi ben emzige alışmış olabilir diye düşünüyordum da bu arada pamukçuk için mikostatin damla kullanıyorum
Nese43 Kızım var 1,5 aylık pamukçuk olmadı maşallah. Sık sık emzirmeye çalışıyorum sarlık olmadı cok şükür. İlerde pamukçuk olur mu?
yigitmomss Nese43 yok canım bu biraz temizlikle alakalı birazda beslenmeyle.kimisinde bi süre oluyo geciyo anlasilmiyo bile evham yapma sağlıklı beslen göğsünü her emzirmeden sonra sil yıka atletini iç çamaşırını düzenli değiştir temiz ol bisey olmaz.
yigitmomss Oykum09 ağzının içini bak annesi pamukcuk emmede zorluk boğaz ağrısı yapıyomuş zayıflamıştı bebeğim sırf bu yüzden
Oykum09 yigitmomss sizinde mi oldu yani emme problemi 1 haftadır böyle ilaç kullanıyorum pamukçuk için karbonati arada yapıyordum sıkılaştırmak gerek demekki çok üzülüyordum emmedigi için emziği bile biraktirmayi denedim ama olmadı