Seherdi_17 Arkadaşlar yeni doğum yaptm 2 günlüğüm emziriyorm acıları nasıl yok ediyorsunuz anneler yardımcı olurmusunuz ?
birnarsever Seherdi_17 Ah canım benim bebeğini sağlıkla büyüt. Maalesef biraz çekeceksin o acıyı. Her emzirmeden önce lansinoh göğüs ucu kremi sür daha çabuk toparlar. Eğer virüsten dolayı evden çıkan yoksa zeytinyağı sür. Zeytin yağı yada nemlendirici sürersen emzirmeden önce göğüs ucunu temizlemeyi unutma. Bebeğin tam memeyi kavradığından emin ol. Lansinoh alırsan onu temizlemene gerek yok ama ben yine de siliyordum. 10 güne toparlamış emzirmeye alışmıştım.
limonlucizkek Emzirme tekniklerini iyi bilmek lazım canım. Çocuk memenin ucunu tutunca çok acı veriyor kahverengi kısmın tamamını vermek gerek.Benim de 37 günlük çok şükür şu an hiç acı hissetmiyorum.Bir de göğüs alışıyor bence
birnarsever Seherdi_17 Evet canım bir süre öyle oluyor. Herkesin oluyor. Krem kullan muhakkak internetten ebebekten de verebilirsin sipariş daha çabuk geçer. Bebek bir de göğüsünün ucunu tam alsın destekle elinle göğüsünü bebeğin emerken.
birnarsever Seherdi_17 1 ayı bulur canım iyice alışman. Ama o acı 10 güne falan azalmaya başlar. Altta bir arkadaş göğüs kalkanı yazmış. Oda çok işe yarıyor. Dene bence yararını göreceksin.
DeryaKenanKayra Canım göğüs kalkanı al plastik olandan bile alsan çok işe yarıyor ben ağlayarak emziriyordum bende çok işe yaradı. Her emzirdikten sonra zeytinyağını sür ve kalkanını tak. Lansinoh da sürmeye devam et bu arada sürekli sür. Ama en önemlisi kalkan
Woody Seherdi_17 hastaneye gittiğinizde emzirme hemşiresi ile görüşün ve mutlaka onun yanında emzirin. Bu sayede o tutuş biçiminizde vs bir hata varsa söyleyecektir. Bebek doğru kavradığında sorunun büyük kısmı çözülmüş oluyor. Daha sonra cildiyeye gidin ve ondan krem önerisi isteyin. Doktorun hazırlattığı krem ile benim yaralarım tek seferde bile inanılmaz azalmıştı. Lansinoh vs sonrasında destekleyici oldu. Son olarak göğüs kalkanı da kurtarıcı.
Seherdi_17 Bide kızlar evdesiniz kmse yok ztn ne giydiniz üstünüze badi olarak indir cıkar zor oluyor