Mom0870 Biogaia 4 ay 24 günlük oğlumda çok etkili olmadı ama probiyotik damla vermek istiyorum doktorum kullanımı önemli bağırsak sağlığı için demişti. önerilerinizi bekliyorum 🌼 şimdiden teşekkürler
Ssonmez Mom0870 bol yoğurt yedirmelisiniz dışardan bu tarz takviyeler pek hoşuma gitmiyor benim kemik suyu yoğurt yoğurt suyu daha faydali bence yoğurt yemiyorsa ayran yapin biberona koyun ama ek gıdaya gecmediniz henüz
Ssonmez Mom0870 acele etmeseniz zaten suan anne sütü alıyorsa pek ihtiyaci yoktur ek gida döneminde verseniz
Mom0870 Ssonmez evet ama doktor ihtiyacı var dedi hem devam eden bir gaz sindirim sorunumuz da var yoksa bende verme taraftarı değildim
Deletedmom277 Mom0870 Her probiyotik içerdiği mikroorganizma farklıdır. Bazı probiyotik bağırsaklara iyi gelir bazısı alerji ve egzamalara bazısı kalbe vs vs doktorunuza nbl probiyotik ve klaire labs sorun hangisine onay verirse. İkisi de iyi marka
Yvzasmn Deletedmom277 merhaba araştırırken gördüm yorumunuzu benim kızımında süt alerjisi var probiyotik kullanmak istiyorum önerebileceğiniz markalar varmı? Fiyat açısındanda uygun olanlardan söylerseniz çok mutlu olurum 🙏
Yvzasmn Deletedmom277 merhaba sizi takip ediyorumda sizinde bebeğiniz alerjik bir bebek sanırım. Birkaç gün önce başka bir posta yazmıştım size dönüş yapmadınız😊 görünce tekrar sormak istedim. Önerebileceğiniz bebeğim için kullanabileceğim probiyotik varmı?
Deletedmom277 Yvzasmn ay kusura bakmayın vallahi görmedim sanırım. Nbl probiyotik var iyi içerik olarak yani uygun olanlar biogia vs ama onlar daha çok gaz problemine iyi geliyor. Biz klaire labs kullanıyoruz 250 tlydi en son ama yaklaşık 5 ay oldu bitmedi. ☺️
Yvzasmn Deletedmom277 teşekkür ederim ☺️ 5 ay için iyi bir fiyat aslında ama şuan alamayabilirm. Maflorda çok önerildi onu öneriyormusunuz sizde? ☺️
BusbusveHashas Deletedmom277 merhaba 3 aylık oğlum için nbl veya klaire kullanabiliyor muyum? 6 ay sonrası için mi yoksa? Biogaia kullanıyorduk bitti çünkü 1.5 aylıkken enfeksiyondan ne yazık ki 1 hafta yattık antibiyotik kullandık 🙁
Lidyammm Deletedmom277 ben de kullanmayı düşünüyorum 5.5 aylık kızıma günlük ne kadar veriyorsunuz ne ile veriyorsunuz tarif edebilir misiniz size zahmet ilk defa kullanacağım
Deletedmom277 Yvzasmn Yani maflor daha çok gaz için ama bağırsak florası için yine de kullanılır. Bence şu dönemlik hangisini alabiliyorsanız kullanın en azından☺️
Yvzasmn Deletedmom277 birde nbl probiyotik Kids kullanmalıyım değilmi içeriğinde yoğurt aromalı diye yazıyor bu süt alerjimiz için sorun olurmu
Deletedmom819 Mom0870 biz enterogwrmina kids kullanıyoruz memnunuz . Tüpü alıp kendisi içiyor seviyor. 🌺
Omma Mom0870 bebeğimde uzun süre kala yapmama sorunu vardı biogaia işe yaramadı provim Kids damla olanı kullandık bizde etki etmişti