Istanbullugelin1989 CaglaC merhaba. Bizimki 6 aya girdiği an bir kutu 1 numara açılmamış vardı. Ben 2 numarayı alıp yavaş vermeye çalıştım. Bir hafta mesela 1 kaşık numara 2 ekleyerek sonra arttıkça böyle geçiş sağladım.
Kalben17- CaglaC canım 5 bitecek mesala 5 ay 29 günlük diyelim tam yarınsı gün 6 aylık. Ya 2 numaralı mamaya geçeceksin kuzum kusura bakma net anlayabil diye böyle yazdım🙈❤️
CaglaC Istanbullugelin1989 birden geçişte ağır mi geliyor 6 ay 2 günlük şuan 1 numara mama 2 3 kasik kaldı elimde 🤦♀️
CaglaC Birde benim 1 numaram evolvia 2 numarayı hipp aldım karıştırsak içerikleri ikisininde farklı daha kötü olmaz mi
Istanbullugelin1989 Istanbullugelin1989 ben numara 1 iki karışık kullanıyordum. Keçi sütü ve humana. Yani burada en iyisi denemek. Sonuçta bebek farklı. Ben öyle geçiş yaptım. Yani ek gıda gibi yavaş veriyorsunuz, tepkiye bakıyorsunuz. Aynı şekilde mamayla.
CaglaC Istanbullugelin1989 biz ek gıdaya erken başladık anne sütü almadığı için ben gene öyle yapayım o halde deneyeyim teşekkür ederim