EfeD30 2bucuk aylığız bastan beri emmedi bebeğim en sonuda sağıp verdigim sütümde kesildi nitekim bastan beri mamayla gidiyoruz. Cok mama denedik en son aptamil iyi geldi uzun suredir onunla devam ediyoruz. Her gun 1 kere kakasini yapardi. Bi kac gundur 2 gunde bir yapmaya basladi. Bu son seferde 3 gun yapmadi zeytinyagi verdim onunlada yapamadi ne yapicam bilemedim. Bide kabiz yapmayan mama neden kabiz yapmaya baslar ki?
Hayriyedeniz Mama kullanan bebeklere genelde her mamadan sonra bi iki çay kaşığı su verilmeli diyorlar canım kabız yapmaması için 😇 bizde anne sütü mama olarak besleniyoruz ben kabız olmaması için veriyorum , mamayı değiştir tekrardan yada doktorunla iletişime geçebilirsin
EfeD30 Hayriyedeniz veriyorum canm su sürekli ama sudan nefret ediyo òğürüyo zorla olsun yine veriyorum 😢 aptamil yaradı oğlumada degistirmekte istemiyorum diger hepsini denedik mamalarin bide
Hayriyedeniz Anladım canım ben hipp combiatic kullanıyorum toz olanını dışarı çıkarsam da aptamilin hazır olanını kullanıyorum şükür yasamadık kabızlık inşallah düzelir 🙏
EfeD30 Hayriyedeniz insallah canm hipp combiotik bize yaramadi günde 5 6 kere kakasini yapiyodu yani yediği gidiyodu