Anneyim07 Beneto travel sistem bebek arabası istiyoruz eşimle fakat tecrübeli annelere de sormak istiyorum kullanislimi
deletedmom1101 Anneyim07 ben wellgro kullanıyorum 10 çocuğum olsa hepsini büyütecek bir bebek arabası elim kolum çok memnunum 🙏
Icot Anneyim07 biz de Pierre cardin twist kullanıyoruz çok çok çok memnunuz. Benetto hakkında güzel yorumlar duymadık yoksa fiyat olarak uygundu.
deletedmom4842 Anneyim07 Ayrıca bana göre beneto çok kalitesiz bir araba duruşu güzel geliyorsa benetoya benzeyen wellgro var ona bakın o daha iyi
deletedmom4842 deletedmom1101 Bizde onu kullanıyorum kesinlikle çok kaliteli bir araba ama puseti bana küçük geldi oğlum normal kilo ve boyda olmasına rağmen 4. aya girmeden sığamadı içine 😍
deletedmom1101 deletedmom4842 biZde o problemi yaşadık ama bizim ki sığıyordu sadece puşetten atlamaya çalışıyordu 🙈🙈😌
Icot Anneyim07 evet görüntüsü güzel bir araba. Ama dediğim gibi kullanan ne kadar memnun bilemem ama internette gördüğüm yorumların çoğu memnun olmayanlardı 🤷♀️ Sağlam değil diyorlar hep.
Icot Anneyim07 pusetimiz de gayet büyük ve kullanışlı kızımın boyu kilosu çok yerinde 1 yaşına girecek yarın hala oturabilir 😃 kış için polarlı ayak koruması vs çok memnunuz biz inceleyebilirsiniz internette Pierre cardin twist i.