HanifeKayaBulut 43 günlüğüz yardımm hipp mama kullanıyorm anne sütüne ek günde 2 3 kez 60 ml verıyorum azmı cokmu bilmiyorum bazen fazla kusuyo neden acaba
Minnosunannesi HanifeKayaBulut 30 cc versen daha iyi bence mamayla doyarsa seni emme süresi uzar buda sütünün azalmasına yol açar. Her bebeğin doyum ölçüsü farklıdır
ikos58 HanifeKayaBulut benim bebiş 25 günlük. Sütüm yetmiyor günde 3-4 kez emmesine rağmen 60ml veriyorum. Senin bence 90 vermen lazım. Mama kutusunun arkasında zaten ayına göre ölçeği yazıyor
NaimeYilmaz HanifeKayaBulut aslında buna bebegın kılosu karar verıyormus canm . Cocuk doktorları daha iyi biliyorlar 🤷♀️ Mamanın arkasında 90cc vermem gerektıgı yazarken cocuk doktoeum 75cc verdırıyor ve nerdeyse hıc kusmuyor yetıyor
HanifeKayaBulut Minnosunannesi kendi sütümde çok yok bu seferde saate bir acıkıyo herkes mama ver o zamn diyo mecbur vercksin diyolar bazılarıda kendine alıştrmşsn her ağladgnda veriyosn 2 saat gecmeli diyo napıcam bilmiyorm
HanifeKayaBulut ikos58 ama ordada direk mamayla beslenenlere özel 5 7 defa beslnmesi lazım emdiği içinde daha cok beslniyo sık besleniyo alıştı bu seferde cokmu oluyo cok kusuyo diye endişeleniyorum😭
NaimeYilmaz HanifeKayaBulut ben sureklı mama verıorum net 3 saatte bır gunde 8 kere her seferınde 75cc doktor kontrolunde. Şimdi size benm bırsey demem uygun olmaz bende kendı kafama gore vermıorm cunku🤷♀️