ankarahanimefendisi ankarahanimefendisi birde tabii sık sık emzirmek emzirdikçe süt kanalları uyarılıyor 🤗
Kbrrrrr Mitsii merhaba solgarı ne kadar kullanmak gerekiyor ben 25 gündür kullanıyorum zararı olur mu
Mitsii Kbrrrrr doktorum hiçbir zararı olmadığını söyledi, ben de iki aydır düzenli kullanıyorum. Sonuçta bira mayası bar özünde, her gün malt içeceği içmek gibi ama hem daha yoğunu hem de ekstra kalorisiz.
Hilkat Nuurrr Aslında yiyorum ya benim bebiş böyle tam içmediği için mi sütüm olmuyor anlamadım 3 buçuk aylık ama 10 dk emiyor hemen bırakıyor
Hilkat Nurbeyaz yaa teşekkür ederim Gerçekten deneyip size dua edicem hatta unutmazsamda size yazarım 🙏🏻
Hilkat lbyrkbbk ya süpermiş gerçekten valla çok güzel tarifler gelmiş hepsini denicem bakalım bana hangisi fayda edicek 🙏🏻
Hilkat ankarahanimefendisi 3 ay 16 günlük 1.aydan sonra emzirmek benim için eziyet oldu 10 dk emiyor sonra kavga genelde ayakta gezerek emziriyorum çok zor
Ayisehhuseynova Hilkat kuru inciri kaynatip icmek,hurma cok tavsiye ederim,ceviz,bulgur pilavi,bol su
Fatma05 Nurbeyaz canim yarım saattir seni arıyorum vallahi senin yazdiklarini uygulacagim ama kesin faydası olurmu bizzat kendin denedinmi bebeğim 2 ay 23 gunluk sütum okadar fazlaydi ki üstüm başım hep batardi ama mastit oldum sütum azaldi
Nurbeyaz Fatma05 tabiki her gün yapıp yiyorum canım benim de 2 aylık kizim var bunları yapmasam sütüm olmuyor