Deletedmom44 Merhaba arkadaşlar bişey sormak istiyorum 4 günlük kızım var genital bölgesi arası beyaz banyo filan yaptırdık ama yine beyaz temizlemeye korkuyorum bişey olurmu iyice temizlemelimiyim ?
Nildailay Deletedmom44 pişik kremi kullanıyorsanız araya birikiyor evet onu temizlemelisiniz ıslak pamukla iki elinizle dudaklardan iyice açtırın bastırmadan hafifçe silin
Gzd_ Deletedmom44 olmuyor bende çok korkmuştum nazikçe temizle anne karnından kalan şeyler sanırım öyle çabuk da geçmiyor her altını temizleme de azar azar yaptım hasaslaşmasın diye çok narinler ☺️
Berenikom Deletedmom44 44 gunluk brnim kizim hala var onlardan. Cok kurcalamiyorum açikcasi kolay kolay cikmiyor zaten
EP- Deletedmom44 cnm ben banyo dışında çok temas etmiyorum hassas bölge sonuçta zaten haftada 1 banyo , küvet içinde yıkadığım için su içinde yumuşuyor sonra yavaşça yıkıyorum temizleniyor çok temas etmeden yine
Berenikom EP- EP- haftada bir banyo yaptirmak cok az değil mi? Bir rutin oluşturmak lazm. Sık sık banyo yaptirinca hem bagisiklik icin onemli hemde cilt sagligi icin
EP- Berenikom cnm annem yaptırıyor bebeğim 2.5 aylık ben yıkamaya korkuyorum haklısın terliyor ama üşütmekte istemiyorum yıkarken
Berenikom EP- hii ben yeğenlerimi buyuttum 3 tane tecrübeliyim banyo yaptrmakta hosuma gidiyor😂 hatta küvetini doldurup yuzduruyorum benmki de 45 gunluk oldu ::)
Deletedmom268 Deletedmom44 dıkkat ederek temizleyin bırsey olmaz kenarları nı pamuk kolay temizlemeye yardımcı oluyor benım kızımın da oyleydı gectı.
DogaLina Deletedmom44 o beyazlık iç dudakla dış dudak arasında dimi? Benim kızımdada vardı doktorumuz temizlemeye yğraşma onları dedi o mikrop kapmamask için korur onu demişti. Zamanlada geçti.