Sdeali Kızlar 2 ay önce sezeryan dogum yaptım ve tabiki alt karın göbek deliğim izası ve altında sarkıklık var hafif çok yok tabi ama gidermi gitmezmi bilmiyorum deliricem çok sinir oluyorumm
Tuuce7 Sdeali benim 3 ay bitti aynı senin gibi hatta kötüsü. Hatta göbek deliliğim bile henüz eski halini almadı. Çatlak da var. Eşim görsün istemiyorum. Çok çirkin
Nildailay Sdeali aynı şey bendede var boyutu bile aynı delirtiyor beni 😂hamilelikten önce keşke göbeğim olsaydı düz olmaya alışınca şimdi bana ufunetler basıyo
Minime Sdeali gider canım gider biraz sağlıklı beslen biraz spor yap gider,bende gitmez benimle kalır sanıyordum 😂
Hiranurozdemir Sdeali bende sezaryan oldum gobegim onceden oldugu icin benim ki senin 2 kati sarkık suan diyetteyim bakalim ne olacak
Arzu_selen Bende sezaryanla doğum yaptım ve aynı kıloda kalmıştım en sonunda 5 ayda 11 kılo verdim 91 den 80 indim 🥰
Sumis35 Sdeali daha 2 ay olmuş normal canım bekle biraz 6 aydan sonra spor yaparsın mekik çekersin gider. Ben normal yaptım 10 ay oldu hâlâ var hiç takmıyorum ama😊
Sdeali Uccocukannesi siz 3 çocuk dogurmuşsunuz maşallah ama benim ilk çocugum ve gidebilirim az bişey bence üzüldüm şuan 😮
canyarim @Sdeali canim gecerde bisey söylemek istiyorum yanlış anlamazsan burası googlede açık bir yer silebilirsen fotoyu iyi olur hani basın ağrımasın malum insanlarımız