elvinmasal Kızlar sizce bayramda sokağa çıkma yasağı olur mu ,bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz ?Umreden gelenlere yapılan hoşgeldin ziyaretleri ,covid19 hastalarına yapılan geçmiş olsun ziyaretlerinden sonra kesinlikle yapılmalı bence ###
deletedmom763 elvinmasal milletçe öpmeyi sarılmayı Yakın teması çok seviyoruz (ben hiç sevmem) bu yüzden aylardan sonra bayramda bi patlama olma olasılığına karşı şehir dışına çıkmak fln yasak olabilir bence 😁
Hilaliahmer elvinmasal olmalı. Yoksa 2.dalga ile karşı karşıya kalırız. Bunca zaman alınan önlemler boşa gider.
Berrinsoyagazi14 elvinmasal kesinlikle olmalı ölmek istemiyorsak başka bayramlar görmek istiyorsak 3 gün bayramı bu şekilde yaşamalıyız eğer yasak gelmezse millet küçük büyük demez bayramlaşmaya gider 65 yaş üstü bunca zaman boşuna evde oturmadı…
elvinmasal 1mom1baby inşallah olur 👍🏻 rakamlar da düşerken ,2.dalga yaşamayız tekrar 🙏🏻Bizim burda sokağa çıkma yasağı olmasına rağmen köşe başında oturup çekirdek çitliyorlar
elvinmasal deletedmom763 bende hiç sevmem 🙃sadece kendi ailemi öper,sarılırım geri kalanla genelde tokalaşırım 👏🏻
1mom1baby elvinmasal çok duyarsız insanlar var benimde arkadaşım düğününü haziran başına erteledi şehir dışında napicam bilmiyorum yasak kalksa bile bi süre daha çıkmayı düşünmüyorum çünkü ne olur ne olmaz inş tekrardan erteler yoksa nasıl gelemem derim bilmiyorum her seyimde yanımdaydı tekrar ertelesene diye de denmez
elvinmasal 1mom1baby Haziran başında da düğün olmaz bence çünkü bayram sonrasında kademeli dışarı çıkılacakmış
Kubraegit1 elvinmasal Mezarlık ziyaretleri serbest olucak girişte ateş ölçülecek diye bişey okudum ama doğruluk payını bilmiyorum. Keşke bayrama kadar tamamen bitsede sevdiklerimize kavuşsak🙏Ama eğer bitmezse en mantıklısı sokağa çıkma yasağı gelmesi bana kalırsa 😅
Kubra_2019 elvinmasal bayram da kimse kimseye gitmeyecek bence herkes gitmek istediği gezmek istediği yere gidecek gibi😂😁😁😁 tabu yasak kalkarsa
Deletedmom143 elvinmasal umarım yasak gelir yoksa millet sokakta cirit atar valla kimse virüs felan dinlemez 🤦♀️
elvinmasal 1mom1baby kendi kişisel fikrim eğer olursa da lütfen gitme ,ben bundan sonraki süreçte asla kalabalık bir ortama girecek psikolojiye sahip değilim ,burundan yapılan korona testini gördükten sonra ekmek almaya bile gitmiyorum
1mom1baby elvinmasal içimden gitmek geliyo ama bende senin gibiyim bu riski göze alamam, burundan mı oluyormuş kanla bakılıyo sanıyodum
elvinmasal 1mom1baby hayır canım burundan ya da ağıza çubuk gibi birşey sokuluyor ,genize kadar öyle test yapılıyor ya da akciğer röntgeni çekiliyor 🙄