Arzu_selen Oğlum 9 aylık olcak ama hala emeklemedi yada kendını kaldırıp ayağa kalkmadı sizinkiler kaçıncı ayda emekledi 😏😏
Zeyzey2019_ Arzu_selen 10 ay 29 günlükken emekledi. Yüz üstü zaman geçirmesini sağlayın ve öne atılması için bol bol teşvik edin. Mesela kızım asla oyuncaklara sürünmedi. Ama cımbız delisi resmen. 10 ay 14 günlükken cımbızı almak için süründü ardına da emekledi.
Nilmila Arzu_selen cnm bnm kızda emeklemiyor geri geri sürünüyr🤣🤷♀️Canlatının istediği gibi normal yani
Damladerin Arzu_selen her çocuk emeklemez ama yürüme konusunda deneyin derim henüz anlamiyorken korkmuyorlar anladıklarında cesaretleri kırılıyor korkuyorlar kiminin uzuyor da uzuyor yürümesi sağlık sorunu olmadıkça bu bi sorun olmuyor tabi de
Deletedmom145 Arzu_selen 8ay 8 gunluk Allahtan hiç surunemiyo bile ne emeklemesi hiç çabada sarf etmiyo😪
Aras-tuba Benmde 8 aylık tam değil ama önce öne arkaya bi yaylanıyor sonra bir iki gidiyor dizleriyle ✨
Arzu_selen Zeyzey2019_ bende genelde hep yerde borakıyorum karşına geçip oyun oynarak gel diyorum ama sürünerek geliyor
210796 Zeyzey2019_ bebeklerin takıntıları ne garip😂benim oğlum terliğe bayılıyor.bazen yanında yatdığımda istemsizce ayağımı oynatırım hemen sürünür çorabıma yapışır terlimi alır
Zeyzey2019_ Arzu_selen emekleme öncesi sürünürler. Eğer sürünüyorsa siz bir havluyu rulo yapıp göbeğinin altına koyup ileri geri yaptırabilirsiniz. Kalın bir rulo olsun ki elleri ve ayakları emekleme pozisyonuna gelebilsin. Zamanla kendisi öğrenecektir.
Zeyzey2019_ 210796 ay sormayın. Hala orta yerde cımbız görmesin aman Allahım uçuyor resmen o cımbız için 🤪🤪🤪
MarlaSinger Arzu_selen kızım 1 yaşına geldiğinde nerdeyse emekledi. Oğlum 7 aylık şu an emekliyor hem de koşar gibi. Kızım 15 aylıkken yürümüştü. Her bebek farklı. İki kardeşler ama emeklemeleri bile farklı
Koalammm Arzu_selen emeklemesin daha iyi canım bu kadar dert etme emeklemeyen bebekler daha erken yürür