Prensin1annesi Ek gıda alış-verişine basliyicam da mama kaşığı ve tabağı hangi marka alayım bide başka neler almam gerekiyor anneler 😊
Ahsenay Prensin1annesi cam rende ve alıştırma bardağından başka bişey almadım silikon kaşık almıştım bi de onu sevmedi kızım 8 aylık kızım yaklaşık 3 ay oluyo ek gıdaya başlayalı
Teachermom Prensin1annesi Alistirma bardagi,Cam rende,Silikon meyve emzigi.Ben birde bebegim icin tabak kasik kase seti aldim daha eglenceli olsun diye ek gida.Birde Saklama kablari dısari falan cikarsak diye.Aklima gelenler bunlar.
Busra543215 Prensin1annesi önluk mama kasıgı tabagı kasasesı kucuk kavanozlar vakumlular daha ıyı oluyor cam rende buharda pısırmek ıcın tencereye uygun suzgec ve ıcıne meyve sebze konulup suyunun emıldıgı emzık alıstırma bardagı mama tabaklarıda vakumlu alırsan daha kullanıslı oluyor
Selina Ben philips aventin buharli rondodan aldim. Silikon kasik cok sicak oldugunda renk degistirenden. Kase felan hepsi hediye gelmisti babyshowerimdan. O yuzden onlardan almadim. Bide saklama kaplari disari cikarsak diye.