Herkese hayirli ramazanlar bi sikintimi paylasmak istiyorum cozum ve oneri istiyorum 17 aylik bi kizim var ilk ek gida donemnde kahvaltiyi karisik basladik klasik bebe biskuvisi peynir muz pekmez yumurta v.s zamaninda annelerimzn yaptigi sekilde ole alisti alisti derken 1 yasimdan sonra ymurtayi tek vermeye peyniri tek vermeye basladim tabiki yemedi bnde annemlerle yasiyodum esim cunku is sebesiyle sehir disindaydi surekli bnimde ilk bebegim acemilikmi dersiniz bilemiyorum annemle bole alistirk annem ben sizi bole buyuttum her cocuk yer sonrasinda sade kahvaltiya alisir laflari v.s fakat alismadi 17 aylik hala karisik sekilde yiyor ve ben istemiyorum omlet patatesli yumurta sade yumurta peynirli yumurta krep pankek v.s cesitlerini degisik tatlarla denesim ama yok kndi yeme cabasida yok kizimla ayni ayda olup kndi yemeye calisan catak kasik tutan cocuklara cok imreniyorum nasil yapicam bunu nasil basaricam kahvalri en onemli ogun bole karisik yiyip daha sonradan normal kahvaltiya alisan cevremde vaf ama bizde yok ve galiba baya gec kaldim tavsiye verecek olan varmi uzun oldu ama kusura bakmayin hayirli gunler