Cemreceylin6106 Deletedmom20 bende kullanmayı düşünüyorum kullanan arkadaşlarım da var faydasını görmüşler İnşAllah bizdede faydası olur çok çekmeden bebeğim İnşAllah çıkartır dişlerini
Birprensannesi_ Deletedmom20 benım arkadaşlarımda kullandı bende kullanıyorım tatlım 3ayda berı 6 aylıgız cok ıyı sukur salyamız bıle azaldı ya kullanamayı ıstemeden once ıyı gelecegıne ınanmak lazım once ınanadan kullanırsan goremezsın faydasını
gizemyigit Deletedmom20 salyasında kesinlikle azalma var henüz bir hafta olmadı ama memnunum. Aynı şekilde kendim için de aldım kendim de kullanıyorum. Safra ağrılarım azaldı benimde
CemreKerem Deletedmom20 hiçbir bilimsel faydası yok maalesef oğlumun 8tane dışı var hiçbir problem yaşamadım. Bu biraz çocukla alakalı yani . Daha ise yarayacak çözümler bulursanız bebeğiniz bu dönemi daha rahat geçirir ..
Derinsum Deletedmom20 biz kullanıyoruz memnunum gaz içinde kullandım faydasını gördüm dış içinde salya akıntısı çok oluyordu taktigim anda kesildi geceleri cikartiyoruz sabahları bazen unutuyorum hemen salyasi akıyor taktiktan sonra hemen kesiliyor kesinlikle tavsiye ediyorum
KuzeyinAnnesii Derinsum evet orjinal aldım sertifikalı hiç bir faydasını görmedim Arkadaş inanarak takılmalı demiş gayetde gönülden inandım hüsrana uğradım
Thesra Deletedmom20 Faydasını görende var görmeyende bende kullandım bir ara faydasını gördüm özellikle aşılarda ateş çıkmasına bence iyi geliyordu iuan kullanmıyorum ateşleniyor sık sık psikolojikmi bilemem ama kesin birşey söyliyemem
Gamze_rn Deletedmom20 kullaniyorum salyasina faydasi oluyo ilk dis ciktiktan sonra cikardim acaba gercekten o yuzdenmi salya olmadi diye 1 2 hafta takmadim salya olmaya basladi taktiktan bi gun sonra 2. Dis gorundu
Derinsum KuzeyinAnnesii hım anladım canım gönülden inanmayı bilmiyordum ama ben çok faydasını gördüm çok şükür takmadigim zaman salyasi çok artıyor
Birprensannesi_ KuzeyinAnnesii tatlım valla cevremde kullanan o kadar cok insan varkı ben de dahıl olmak uzere faydasını gordum inanmak lazım derken bazı ınsanlar sadece takmak için takıyor ya ondan dedim ☺️ ozman her cocugun bunyesı kabul etmıyor olabılır dıyelım 🤗