Gizemabc 1anne1yavru Bizim doktorumuz asiya gitmeden 30 dk omce bir cay kasigi calpol ver demisti, verdim.cok sukur atesi cikmadi
Hamd_Olsun 1anne1yavru banyo yaptırın öyle götürün 3 gün banyo yapamazsınız ve mutlaka bebekler için ateş düşürücü evde bulunsun. Bizim geçen salı günü 2. Ay aşısını yaptırdım. Gece ’nin bir vakti ateşlendi nöbetçi eczane kovaladik, telaş ve korkuda cabasi.
kardelen00 1anne1yavru bizim ebemiz atesi cikarsa verin carpol demisti. onceden verirseniz asiyla vucuda giren virusle savasamaz vucudu demisti. asinin amaci o virusu vucutla savastirip bunyenin bagisiklik kazanmasini saglamak zaten. kimisi ateslenir kimisi ateslenmez korkacak bir sey yok. banyonuzu yapin gidin. benim kizim ateslenmisti 37.7 olmustu. 6 saatte bir cay kasigi carpil verdim toplam 2 kez. sabaha birseyi kalmadi.
Haticemree Gizemabc bir baska postta okudum asiya gtmeden once ates durucu vermeyn bagsiklik acisindan diyodu ama bilemedm smdi bende versem mi persembe aşimiz var
MaminoAzra Asiya gitmeden once banyo olmali soylemislerdir belki saglik ocaginizdan bir de Hemsire asiyi vuracakken bebeginizin bacaklarini vs tutun , kiprasip agladigi icin duzgun vuramiyorlar sonrasinda şisme oluyor ..
Arasin_Annesi_ Canim gitmeden bir gün ince yıka güzelce 3 gün banyo yaptirmiyorsun ateş olabilir ben sabah akşam 1 er çay kaşığı calpol verdim hemşire 4 saatte bir ve dedi ama ben 2 kere verdim zaten son gün hiç vermedim 2 bacaktan birde sol koldan yapılıyor sol kolun üzerine 3 gün yatırmıyorsun geçmiş olsun
Arasin_Annesi_ 1anne1yavru evet benimde öyle olmuştu 4 ay aşımız yaklaşıyor korku sardı bide geçmiş olsun