senakb Merhabalar bebeğim 8 buçuk aylık, kafası düz olmasın diye hep sağ sol yatırdım bu defa da kafası arkaya doğru uzun yanlar düz oldu :( 3 4 ay sürekli düz yatırsam düzelir mi acaba geç mi kaldım, var mı böyle bir durum başına gelen?
Nursan senakb benim oğlum 2.5 aylık ve aynı dediğiniz gibi kafası bildiğiniz uzun yani herkes der kafası uzun doğuştan beri böyleydi düzde yatırdım sağ solda yani hep aynı yatırmadım ama öyle kaldı. Dedesine çekmiş ne yaptıysam düzeltemedim🙄
Buglemm3434 senakb benimde hep öyle yoğun bakimda uzun süre kaldı hemsireler hep sırt üstü yatiriyirdu ondan dolayı sanırım böyle oldu taburcu olduğunda evde hep sağa sola yatırdık etki etmedi hatta arkası eğri olmuş
Aras-tuba senakb kafa şeklinin bir kısmı genetik faktör geriye kalanı yatış pozisyonu benimde 8 aylık oğlumda hafif arkaya doğru uzman görüşü aldım tabi Çok normal dedi ben kuruntu yapmışım bide benim oğlan hiç sırt üstü yatmıyor hep yan bilmiyorum düzelir bence ama şekillendirici kasklar 12 aylık olana kadar takılabilir diye biliyorum çok ciddiyse bozukluk.yani ileride Sosyal yaşantısını etkileyecek kadarsa bir uzmana sorun 👍🏻
Nursan senakb yatıyorum oynatırken falan hep başını düz yapıyorum faydasını görmedim ama belki ileriki zamanlarda görürüm faydasını
Aras-tuba Aras-tuba ama bir uzmandan ücretsiz kafa şeklinin kontrolü yaptırmak istedim foto istemişti benden numarasını verebilirim isterseniz