annesininaslani Kızlar ek gıdaya geçtiğimizden beri bebeğim mukuslu kakayı kesmişti şuna sekiz buçuk aylık bugün yine kakası mukusluydu ve beyaz beyaz bişeyler vardı çok canım sıkıldı bu duruma
annesininaslani gulsahkerimasaf canım benimki 9 aylık ben 4 aylıkken diyette yaptım süt alerjisi diye yine geçmedi mukus mukus zaten kolay geçmezmiş Ama ek gıdayla geçer deniyordu
NurCelik annesininaslani kuzum bizde de vardı mukus ek gıdaya geçince düzeldi ancak ben şunu anlıyorum acaba gene süt ürünü kullansam mukus olur mu kabız gibi arada vücudunda kırmızılık oluyor ama mukus yok bilemedim başka şeylerde de alerjisi var mı yok mu kakada mukus yok günde 1 kere yapıyor çünkü onceden 7 8 kereydi ek gıdaya gecince 1 2 ye düştü
Guni92_ Benm bebegm 50 günlük benimkinde de mukus var bende suan süt diyeti yapıyorum 12 gün oldu hala geçmedi. Bir de beyaz bişetler olması demek safrasında ya da karaciğerinde bir sorun olduğunu gösterir diyorlar bence bir doktora danışın 🙁
annesininaslani NurCelik ya benim bebeğime ben yoğurt falanda yedirdim bi sıkıntı olmadı yumurtada yedi bi sıkıntı olmadı o zaman bile kendi yemişken mukus yoktu bugün ilk defa mukus gördüm