Ogullarinaasikanne Anneler merhaba oğlum cok gazlı demiştim daha önce bio gaia kullanıyoruz ama ağlaması yok sürekli ıkınıyor oğlum bu iki damladan hangisini kullansam iyi gelir acaba her huzursuz hep mızmız yüzü kıpkırmızı kesiliyor artık ıkınmaktan 😔
Adlk Ogullarinaasikanne bitsnem ben ikisini bir kullandım çünkü Nurse Harvey’s ilaç değil sap simplex tek başına iyi gelmedi hatta daha sonra sap simplex i bırakıp sadece hurse Harvey’s kullandım ama bu üzerinde (colex) yazan hurse Harvey’s değil colex yazan iyi gelmiyor
Birikiuc Ogullarinaasikanne bebekten bebege değişiyor ama ben nurse harveys aldım ilk iki gün işe yaramadı şimdi çok daha iyi ama düzenli kullanmak lazım
kardelen00 Ogullarinaasikanne bebekten bebege degisiyor. ancak biogai gaz damlasi degil bagirsak duzenleyici probiyotik iceriyor. doktorum gunde 5 damla biogai ve gunde 4 defa 5 damla sap simplexi beraber kullanmami soylemisti. ben ikisini birlikte kullaniyorum tamamen gecirmedi ama kizimi rahatlatti diyebilirim. suan 3.5 aylik az bir gazimiz kaldi bitmek uzere. ama ne kullanirsan kullan bunun ilaci zaman
Ysmnpnr Ogullarinaasikanne Biogaia tuvaletini yapmasında yardımcı biz ilk zamanlar onu kullandık hep sonra Nurse ilave ettik gaz sancıları şiddetlenince.Her bebekte farklı ama biz memnun kaldık. Hala ara ara biogaia veriyorum çok zorlandığında.
Hilerrr kardelen00 canım biogaia yı hergün mü vermeliyiz ben düzenli olarak gaz olsa da olmada da veriyorum da
Sumre0681_ Ogullarinaasikanne ben sab simplex kullandım çok memnun kaldım ama sabırlı olmanız lazım etkisini düzenli kullanımla 2 haftadan sonra gösteriyor. Başka bişey kullanmama ihtiyaç kalmadı. Günde 4 kez 10-15 damla arası kullanıyordum
Pelin_Nil Ogullarinaasikanne sap Ogullarinaasikanne sap simplex icinde kimyasal oldugunu duymustum nurse harveyin gaz icin surubunu deneyin inanilmaz iyi geldi bize
kardelen00 Hilerrr evet dediim gibi biogai bagirsak duzenleyici bir bakteri. hergjn ayni saatte 5 damla olarak kullanin onun bir zarari yok aksine faydasi var.
Zeyzey06 Ogullarinaasikanne nurseyi kullandim hicbir faydasi olmadi ama bebekten bebege degisir sab simplex kullandim o rahatlatiyordu ama en iyisi zaman 2. Ayimizda bitti gaz sorunumuz.