Gezginprenses Günaydın kızlar.. Bebeğimin altını değiştirmek işkence oldu. Altını açmamı istemiyor. Açınca temizlettirmiyor. Tekrar bağlattırmıyor. Ağlıyor baya kaçıyor .. Baktım birşey yok herşey gayet normal görünüyor. Neden olabilir.
VERA19 Gezginprenses kaç aylık? Korkuyor mu acaba? Ya da idrar yolu enfeksiyonu falan olabilir mi yanıyordur orası.Ya da üşüyordur.Tüm tahminleri yürüttüm şuan😬
Haticenur Gezginprenses benimkide öyle ama öyle korktugu için filan deil gidiklaniyor🙈ıslak mendili vurur vurmaz kaçmaya çalışıyor bana da bu aralar işkence oldu resmen büyüdükçe daha çok zor oluyor 🤷 bazı bebekler alt üst değiştir meui sevmeyebiliyor normal bnce
Gezginprenses VERA19 Ya bende enfeksiyon mu. Ar diye düşünüyorum. Vajina yapışıklığı var. Geçti tekrar yapışmış ara ara yapışıp açılıyor. 😔
VERA19 Gezginprenses Öyleyse yanlış bilgi vermiyim canım çünkü o durumu hiç bilmiyorum ama daha önce vajina yapışıklışı bebeğinde olan arkadaşlar vardı post açmışlardı.Yardımcı olurlar inşallah🙏🏻
VERA19 Gezginprenses Sadece enfeksiyon varsa idrar kokulu oluyor,koyu renk olabiliyor ve yaparken de ağlıyor yandığı için bunları biliyorum
Gezginprenses VERA19 yaparken ağladığına şahit olmadım. Ama gece genelde değişmiyorum. Sabah kokuyu alabiliyorum ama çok dolu olduğu için kokuyordur diye düşünüyorum yanlış mıyım acaba 🤷🏻♀️
Gezginprenses Haticenur Benim kızım da kaçıyor. Ama ağlıyor ayaklarıyla beni ittiriyor. Beni vuruyor felan 🤦🏻♀️ Bi ara acaba külot bez daha mı kolay olur diye düşündüm ama karar veremedim.