mavilimon Doğumdan sonra saçlarımız dökülüyor malum. Şunu yaptım çok iyi geldi diyen var mı? Yoksa kaderime razı olup akıp giden saçlarıma üzüleyim mi
BuseCan mavilimon Bebek anneyi tanımaya başlayınca dökülür derler valla avuç avuç dökülüyor bir çözümü yok bence 🙏🏻 Komple boyarsan durur diyorlar onu da yapmam 😊
mavilimon Yasminlina Allahım aynen ya. Vallahi bağlıyken bile yerde saçımı görüyorum ben bu işten bişey anlamadım
Can18 Benim de çok dökülüyordu hatta kel kalcam diye korkmaya başlamıştım.Sonra supergro saç maskesini her hafta düzenli kullandım hem saçım uzadı hem de dökülmelerim azaldı🙏🏻
alya_kus Benim 3 aya kadar bişey yoktu ama bu 10 gündür felaket bir dökülme var Allah’tan saçlarım gür kel kalmam herhalde 🤣🤣🤣🤣
Nurcaan Benimde son 1-2 haftadir cok dokuluyor. Sacima tarak degdirmeyi korkuyorum veya bagli oldugu halde buluyorum artik tiskindim 😔
mavilimon Benim fındık 3 aylık. Yeni yeni dökülmeye başladı. Acaba nezaman geçer annelerin tecrübeleri nedir
Denizoglum mavilimon 3 aylikken basladi benimde suan 6 bucuk aylik halen dokuluyor banyoya girmeye taramaya korkuyorm cok dokuluyor kel kalicam bu gidisle:/
mavilimon Deletedmom814 şampuanı kaydettim hemen. Revox kullanıyordum bide bunu deniyim olmazsa. Ya ben bu bir ay olur geçer sanıyordum 1 sene nedir
Deletedmom814 mavilimon Hayir sac toparlanması 1 senedir. Bu sampuan dünyanın en iyi şampuanları arasında. 2 senedir bunu kullanıyorum ve saçlarım cok guzel cok parlak ve saglikli