Barismehtap Arkadaşlar son birkaç gündür özellikle de geceleri oğlumun kakasının içinde pirinç ve nohut büyüklüğünde beyaz parçalar oluyor yoğun şekilde,zaten yaklaşık 2 aydır bazen azalan ve hiçbir teşhis koyulamayan mukus da devam ediyor geçmiyor. Oğlum 3ay 12 günlük ve anne sütü ile besleniyor , devam ederse doktora götürücem,bu beyaz parçalar ne olabilir?
aysegull Barismehtap ben de bunu merak ediyorum benim bebeğimin kakasında da var küçük küçük beyaz parçalar bazen uzun şerit şeklinde oluyor ilk doktora gittiğimizde soracağım.
Nily Barismehtap genelde mama alan çocuklarda olur diye biliyorum ama, mamanın sindirilemeyen parçaları olabilir Normal demişti doktorumu bize
Arelll Barismehtap küçük küçük parçalarsa sindirilmeyen süt olabilir ama yine de götürün doktora bizimde yaklaşık 1 aydır mukuslu arada yeşil olan kaka vardı dün tahlilde amip çıktı ama bizim birde kakasında uzun uzun du o beyzlar
Arelll aysegull ihmal etmeyin lütfen biz dün gittik tahlilde amip çıktı antibiyotik başladık beklemeyin derim
Barismehtap demetdemircioglu Oykuzey BskDuru KbrArya KumsalNesra Nily teşekkür ederim,içim rahatladı ,2 aydır mukus da olduğu için endişelenmiştim,çok sağolun
aysegull demetdemircioglu teşekkür ederim.kaka değilde o beyaz parçalar bazen şerit şeklinde. Cumartesi doktora gideceğiz sorayım bakalım. Siz öyle deyince endişelendim
demetdemircioglu aysegull salgin varmista @Arelll arkadasin bebise de doktor ilac vermis amip cikmis kakasinda ondan dedim umarim oyle degildir💕
Arelll aysegull evet uzun şeritlerden sonra gittim doktora ilk bi iki gün önemsemedim sonrasında ishal e döndü
Barismehtap [bilinmeyen] bizimki biraz fazla emmeyi seviyor,ondan da olabilir mi diye düşünmedim değil ,acil bi durum gibi görünmüyor,teşekkür ederim çok 😊
Barismehtap [bilinmeyen] ben de deneyeyim bi,göğüslerim terbiye oldu sanırım(bunu da burda öğrendim),eskisi gibi dolu dolu değil ama onu doyuruyor,ben de bi önceden sağıp öyle emzireyim,umarım işe yarar,her alt açmada kakada mukus görmekten bıktım,süt alerjisi şüphesi de var(diyet yaptım 1,5 ay ama geçmedi),farkında olmadan zarar vermekten korkuyorum sürekli