Deletedmom409 Kızlar adet oldum hap kullanmaya başladım ve bugün adetim bitmesi gerekiyordu duş aldım ama şimdi yine hafif kanamam olmuş korkuyorum oruç tutamayacam diye nasıl olur ne zaman geçer acaba?
Dem_ir_em Deletedmom409 ben de bu hapın 2. kutusundayım. Kanamam normalinden uzun sürdü. Az ama hala geliyor. Doktorumla konustum, “İlk 3 kutuda böyle olması normal. 3. kutudan sonra tekrar haberleşelim”dedi.
Tatliskooo Deletedmom409 cerazette maalesef uzatıyor lekelenmeleri. Yoğunlukta fark olmadı bende ancak 5 günde biten regl 10. Günde temizlendi lekelenmeler. 10 gün acak temiz kaldım tekrar başladı lekelenmeler. Yasmin e geçtim bikaç gündür
Yigitkomuz_ Deletedmom409 canm oruca basla gerisi özür sayılır o hap hep ara ara kanama yapiyo 15 gun de bi falan bazen ama ben namaz falan kiliyrm napiyim zaten çok az oluyo iç camasinrni kirletck kadar bende ilk basladgmda 10 gün lekelenme yaptı yani 6 gün tutmadın 10 günde lekelenme olursa 2 hafta tutmams olcksin özür diye düşün
AryamH Deletedmom409 ben 2 ay kullandim biraktim. Adetim gecikti ve kanamam hic bitmedi ara ara kahverengi leke oluyordu. Maalesef bazi kisilerde yan etki yapiyor. Daha oncede dogum kontrol hapi kullandm bir yila yakin hic sikayetim olmamisti. Kizim 14 aylik eczaciya soracagim baska ilac varsa ona baslarim.
Birkoalaanasi Ara kanamalar yapabiliyormuş bu ilaç,bende kullanıyorum iki aydır böyle bir sorunla şimdiye kadar karşılaşmadım.
Svdmm Dem_ir_em merhaba bende bu hapi kullanmak istiyorum ancak emziriyorum , doktorunuz emzirmeyle ilgili birsey soyledi mi ?!
Deletedmom409 Dem_ir_em kullanmak bi dert kullanmamak bi dert ne yapacağımı şaşırdım oruç var diye üzülüyorum
Tatliskooo Svdmm emziren annelerin kullanabileceği tek doğum kontrol hapı cerazette. Tek hormon içeriyor progesteron o sebeple.
Dem_ir_em Deletedmom409 haklısınız :/ 10 günü geçince hala kanama varsa özre giriyor ve oruç tutuluyor dedi bana annem. Benim 16 gün falan oldu. Hala az lekelenmelerim oluyor ancak oruç tutuyorum. Allah kabul etsin inşallah
Yetervecinarin Bnde bu haptan kullandim 5 ay ama adetten kesti beni cok az oldum simdide 2 aydr hic olmuyorum test yaptim negatif çıktı halada korkuyorum niye olmuyorum diye emzirenler için bu hapi onerdi dr bnada
Tatliskooo Deletedmom409 olmaz yasmin. Sadece cerazette. 2 farklı Jinekolog a sordum biri Acıbadem de çalışıyor. Ki bebeğim 1 yalı fa olmasına ragmen izin vermediler cerazette dışında farklı bir hapa
Deletedmom409 Dem_ir_em Ah çok teşekkür ederim canım benimde 7. Günüm 10 gün dolsun tutacam içimi rahatlattin ❤
Deletedmom409 Yigitkomuz_ çok teşekkür ederim canım benim de korktuğum oruç tutamamak zaten hareketli bi bebeğim var sonradan nasıl tutarım hepsini