austa İstanbulda (Avrupa yakası)önerebileceğiniz alanında iyi bir alerji uzmanı var mı hanımlar. Bebeğimde egzama var fakat neye alerjisi olduğunu bulamadık alanında iyi bir doktora götürmek istiyorum
Deletedmom814 austa Sancaktepe eğitim araştırma da emre bey var randevu bulursanız yaşadınız cok iyi. Özelden gelme bildiğim kadarı ile. Hastaneye gidip konuşabilirseniz yardimci da oluyomus herhalde
iyikianneyim61 austa yuzunde kizariklik var sut urunleri tuketmemeye çalışıyorum ama arada kacamak yapinca yuzunde hemen cikiyor ve kakasi hep mukuslu gecenlerde kan da gordum😑
iyikianneyim61 austa cok tesekkur ederim sizede gecmis olsun. aslında bagcilarda mega medipolde varmis boz fiyat icin bilfi aldik alerji testine 600 muayene ucretine 450 dedi bizde baska yerse araştıralım dedik
Gokcesin Ben de ürtiker için arıyorum aslında bir yere götürdüm ama sonuç alamazsam diye doktor önerilerini bekleyeyim. 🙏
Deletedmom814 austa alerji icin.istanbuldan.ankaraya gidenleri.biliyorum. Hatta ankaradaki prof yanina 1 kere gidiyomussun daha cagirmiyormus uzaktan tedavi yani. Alerjinin en iyisi bülent sekerel. Türkiye alerji baskanı ayrica