Ikrazumra19 Neserva ben gunde 2 tane iciyordum ebebekten alip sutumu arttirmisti sulandirilmis.pekmez gibi
Griwoman7 Neserva bende içiyorum ama öyle hergün değil ayda 5 tane filan içinde şeker çok fazla var o da zararlı haliyle . İçtiğim zaman gece içiyorum yatıyorum daha etkili oluyor
Hazal89 Neserva ben ilk zamanlar çok içtim faydası oldu ama sonradan etkisi azaldı sanırım bünye alıştı
Nurtupu Neserva benim Doğumdan beri çok az sütüm oldu. Bebeğimi 7 ay boyunca promalt sayesinde emzirebildim. Sonrasında da meme reddi başladı mamaya geçtik. 1 buçuk yasında şimdi ama yeni doğum yapan kim görsen tavsiye ederim ben çok etkisini gördüm
Hav321n Neserva canm gerek yok evinde pekmez varsa hafif sulandir inan ki tadı aynı hem en azından bilindik kanımca 💗😌🙌
defnesmomm Neserva şeker yüklemesi gibi birşey olsa gerek, denemedim ama çok şekerli olduğunu okumuştum yorumlardan ☺️ şekersiz muadili var Joker’de satılan. İsmi Multimalt, belki o güzeldir.
Defnece defnesmomm jokerde çalışan söyledi malesef multimalt hurma ile yapılmış ama şekerli ve jokerde satılan karamalz a göre etkisi daha düşük demişti hepsini denedim kullandım malesef doğumumdan beri sütüm hep az her gün arttırmaya çalışmaktan çok yoruldun 4.5 ay oldu ve denemediğim şey kalmadı 😔😔
Akademisyenanne Neserva elimde 10 adet var tanesini 3 liradan veriyorum. Sutum artinca kullanmayi biraktim.
Asyayse Neserva sutum az olunca çocuk doktoru bebek yada jokerde satılan promalt icec3klerinden al dedi günde 1 kere içiyorum ded im günde 2-3 tane iç d3di.
defnesmomm Asyayse multimalt diye biliyorum ama yanlış olmasın 🙏🏻 mühendisinoğlu sayfasında görmüştüm incelemesini
Asyayse defnesmomm ikisinide kullandım. Ben multimalt aldım jokerden doktor da ebebekte promalt satiliy o ondan al günde 2-3tanr kullan dedi.
Gastronomiss Neserva ben bir ay boyunca kullandım geceleri kuru incirle içiyordum o mu etkiledi bilmiyorum ama iyi sütüm vardı ama kilo aldım bir kaç kilo. Jokerdekini beğenmedim pek. solgar bira mayasını denedim b12 de düşüktü zaten önce arttı şimdi çok azaldı. Doğru mu bilmiyorum arpa içeren ürünler uzun vadede sütü azaltır yazıyor ibrahim saraçoğlunun sitesinde