Fatmasya Kızlar bebeğim 35 günlük ve geceleri uyumuyor uykusuzluktan gözleri kapanıyor uyandırmaya çalışıyorum uyanmıyor beşiğine yatırıyorum 10 20 dakika sonra uyanıyor ve uyumuyor 1 saattir ayağımda sallıyorum durduğum an yine uyanıyor sizin bi Öner’iniz var mı acaba ? 40’ı çıkınca düzelir diyorlar ama hiç sanmıyorum düzeleceğini napmam lazım bi yardım edin 🌙🤔
Emir_Eliz Fatmasya valla 40 ı çıkarsa düzelir diye umut edenlerdendim daha beter oldu zorla uyutma çabasındayım maalesef bugun tam 2 aylık oldu 😔
busraerdi Fatmasya bizde 14 günlüğüz zor uyuyor karnı tok altı temiz inat uyumuyor gözlerinden uyku akıyo resmen napacam bilmiyorum. gaz sorunu var ondan mı acaba .
Fatmasya Sznasl doymaması imkansız emiyor uyuyakalıyor hemen uyanıyor bende mama veriyorum bazen fazla geliyor hepsini içmiyor mamanın yani tok oluyor
Hazal22 Fatmasya demin bi arkadasa da yazdım,ben çareyi yüz üstü yatırmakta buldum.hem gazını çıkartabiliyor hem de elleriyle kendini uyandıramıyor.tabi sürekli kontrol etmek lazım başta.sonra kendi kafasını kaldırabiliyor zamanla 48 günlüğüz biz de
Kuzeyalaz33 Fatmasya gazi vardir ondan uyuyamiyordur morariyordur.uyumuyor diye ayaginizda sallamayin bebeginize zarar veriyorsunuz kafa tasi henuz kapanmadi
Tuba8406 Fatmasya kucağınızda uyusun ki bu böyle devam edecek 40 i degil 3 ay olana kadar:)) daha dogdugunun farkinda değil kendini karninizda sanıyor sağladığınız da ondan sakinlesiyor. Sizin kokunuzda rahat kalp atisiniz iyi geliyor emerken ondab uyuyor
Hasret Fatmasya benim bebeğim 2 aylık olana kadar 2 saat uyku 2 saat uyanık halindeydi 2 oldu aman Allahım 30 dk uyku 1saat uyanık şuan 6 aylık oldu 9 dan veri uyutmaya çalışıyodum yarım saat önce uyudu şükür ve şimdi de uyandı 🙈anne karnında ki sesi dinlet canım yada nebe suresi yada beyaz gürültü 😅bunlar bazen işe yarıyo
Fatmasya Hasret anne karnındaki ses beyaz gürültü saç kurutma sesi süpürge sesi aspırator sesi ninniler kırmızı balık şarkısı sureler ilahiler yok bana mısın demiyor😂😂😂
Tuba8406 Fatmasya uyandirmaya calisiyorum uyanmiyor dediginiz yer neresi peki :)) ben yanlis anladim sonraki mesajlarinizdan doyuyor filan demissiniz memede daliyor anladim
Deletedmom0031 Nerde uyuyosa orda kalsın 😂 ben yeri geliyo ayağımda uyuyo diye yatakta ayağımda sallıyordum hem o ayağımda uyuyodu hem bende yatakta uyuyordum. Sabah kalktığıöda bacaklar felç ama olsun😂😂
Fatmasya Deletedmom0031 gece ayaklarımı çekerim bebeğime bi zarar veririm diye korkuyorum siz kıpırdamıyor musunuz