Meryemserdar Merhaba 3 ay önce normal doğum yaptım 40 ımdan sonraki ay adet oldum bu ay da 8 gün geçti normal mi acaba benim gibi olan varmı hamilelik testi yapmaktan korkuyorum 🤦♀️
Selenksozer Meryemserdar korkma benimde ayni 2. Adetim 10 gun gecikti. 10 günde kanamam devam etti bittikte. 3 gun sonra tekrar adet oldum emzirmeden dolayi boyle duzensizlikler oluyormus
CaglaOzcanErsoy Meryemserdar bende sizin gibiydim testi yaptım içim rahatladı iki gün sonrada adet olur gibi oldum
Elifff Bende geçen ayın 9unda olmuştum bu ay bende olmadım benim kızımda 3,5 aylık çok korkuyorum test yapmaya
Elifff Meryemserdar çok afedersiniz affınıza sığınarak söylüyorum tam anlamıyla olmadı zaten dışarı boşalma durumu oldu ama yine de insanın içine kurt düşüyor 😔
Elifff [bilinmeyen] benim geçen ay ilk defa oldu rengi açıktı sonra düzeldi gibi inşallah bu ayda olurum ya çok stres yaptım kendime
Meryemserdar [bilinmeyen] ben aynı oldu bi değişiklik göremedim sadece önceden 6 günde biterdim şimdi 10u buluyor
Hakanleyla [bilinmeyen] valla canım, üç ay on günlük bebegım var. Bende dün oldum. Aman Allah ım dedim. Böyle bir şey görmedim resmen yara kanar tampon yaparsın ya aynı öyle bi kanama var. Tabi haliyle bas agrısı ve halsizlik başladı.
CaglaOzcanErsoy Hakanleyla ya ne güzel bende olmaya çalışıyorum resmen ama olmuyor ancak peçeteye bir iki damla geldi
Serap19 Benimde tam 3 aylik bebegim var 40 im dan sonra bi adet oldum ve daha sonrasinda olmadi bu kadar gecikme normalmi ki acaba
Meryemserdar Bende sizin gibiydi bir hafta geçikmişti bu gün oldum çok şükür 😃 yeni doğum yaptıgımız için düzensizlik var demekki içiniz rahat olsun
Hakanleyla CaglaOzcanErsoy bendede önce öyle olurdu bi hafta on gün öncesi. Sonra bi karın agrısı. Bi sinir başladı meger olacakmışım. Şükür oldum. Bende iki kere test yapmıştım.