Elifnazberat Arkadaşlar Bebeğim 2,5aylık 2gündür kaka yapmıyor anne sütü alıyor sadece neden olabilir sizce????
Deletedmom278 Elifnazberat Oğlum o aylarda 5 günde bir yapıyordu. Zamanla bağırsakları düzene girecektir.
Yamur Elifnazberat kabız olmuşdur . 5 gün normal yapmaması ama sonrasında doktorunuza danışın bize fitil önermişdi onunla düzeldi. Öncesinde zeytnyağı vermişdim masaj yapmıştm ama bir şeyin faydası olmadı . Zaten 5 günden sonra artık bebek dayanamıyor huzursuz oluyor ağlıyor sürekli
Mrs_Sunshine Elifnazberat Bebeğinizin normal düzeni nasıldı? Buradaki.herkes normal yazmış ama her bebeğini farklı. Kimisi 5 günde 1 yapar kimisi günde 5 kere yapar. Önemli olan normalde ne kadar yaptığı Mesela benim bebeğim her gün 2 yada 3 kere yapar. Onun için 5 gün çok fazla ve kabız demek Illa ki 5 gune kadar yapmaması normal diye diretmemeliler herkes adına konuşuyorum. Normalde bebeğiniz ne kadar sürede yapardı?
Aslancikk Kabız yapacak biseyler yediysen canim sütten bebeğe geçmiş olabilir..misal ben yulaf yiyiyorum bol süt yapio ama bebeğim kabız oluyordu doktorum yulafi kesmemi soylemisdi
Aselks Ben de belli bir güne kadar normal diye biliyorum bebeğinizde bir huzursuzluk vs yoksa bir iki gün sonra yapar yüksek ihtimalle benim kızım da öyleydi 4-5 gün yapmadığı oluyordu
Aslancikk Elifnazberat yulafın iyi tarafı bol süt yapio ama bir o kadar da kabız canim…üst üste yememek gerek.ben haftada bir kere yiyiyorum
Denizanasii Tatlım🥰 kabızlık çocuğun tuvalete çıkamama durumu değildir. Çocuk zorlanmıyorsa, sert katı bir kaka yapmıyorsa kabız sayılmaz. Anne sütü alan bebek 10 güne kadar yapmayabilir normaldir.
Mrs_Sunshine Elifnazberat Kayısı tüketin ve kayısılı hoşaf için inşallah düzelir gaz ilacını ihmal etmeyin❤