Elifhtcninannesi Süt yapar dediğiniz veyahut özellikle yediğiniz besinler var mı anneler? 5 aylık bebeğim çok şükür doyuyor fakat ben işimi sağlama alayım 😊
Nebicimanne Elifhtcninannesi su su su ve firsat buldukca uyumak yogurt yumurta ceviz hurma badem gibi besinlerle sutun kalitesini de artirabilirsiniz😊
Mirac08 Elifhtcninannesi bol su hosaf şırali tatlilar sutlac yesillik kısır falan cok süt yapiyor bende bide rezene yatmadan once iciyorum bende faydali oluyor
Birkoalaanasi Günde 3 litre su, tahin helva, yeşil soğan, hoşaf, derotu üzerine süt yapan tanımam 🧜🏻♀️ bunlar işin mide boyutu. Mutlu olmak, olumlu düşünmek de mükemmel süt yapıyor. Gün aşırı duş alabilirsin 🍍
Elifhtcninannesi Birkoalaanasi Çok teşekkür ederim fakat günlük 3 litre su çok zor 🤦♀️Çünkü 24 saatte o kadar içemiyorumdur hoşaf severim suyu da çok içiyorum ama o kadar olmuyordur yaa ben yarına bi hoşaf kaynatayım olmazsa teşekkürler :)
Birkoalaanasi Elifhtcninannesi bende su içmeyi çok seven biri değildim. Sürahinin içine dereotu tarçın kabuğu ve bir dilim limon attım. Su hatırlatıcı indirdim yarım saatte bir bardak su içtim gerçekten suyun etkisi sütte çok büyük. Yüzde 70 su oluşturuyor anne sütünü
Fatma_FLZ Elifhtcninannesi değişebilir tabi bi deneyin Hic bulgurun gaz yapacağı aklıma gelmezdi çocuk çatlıyordu valla
Elifhtcninannesi Berenikom evet benim bebeğime de yapmadı ilk zamanlarda ben doğar doğmaz süt yapar diye bulgur pilavı istemiştim
Elifhtcninannesi Fatma_FLZ ya doğrudur canım ben yedim fakat yapmadı aman sen dikkat et o zaman başka birşeyler yemeye bak hem kendine hem çocuğa zararı olmasın
Elifhtcninannesi Birkoalaanasi evet duymuştum su şekilde ben çayımı şekersiz içiyordum bebeğim doğduktan sonra süt olsun diye hani halk arasında öyle derler ya şekerli şeyler ye süt yapar diye bir arkadaşım dedi ki kız saçmalama şeker değil süt yapan şekerli şeyler yiyince susuyoruz ya o yüzden şekerli şeyler yedirirler dedi artık tekrar şekersiz içmeye başladım çayımı suyun çok büyük etkisi var gerçekten :)
Elifhtcninannesi Nebicimanne ya teşekkür ederim sahurda içiyorum işte onun haricinde minikimden fırsat buldukça uyumaya çalışıyorum :)
Birkoalaanasi Elifhtcninannesi kesinlikle halk arasında bilinen yanlış şekerli şeyler süt yapar demek. Şeker sadece kilo yapar başka birşey değil 🧜🏻♀️
Elifhtcninannesi Birkoalaanasi aynen öyle bende hemen yanlıştan döndüm ya çok şükür pek kilom yokta yine de sağlığımız acısından da önemli elbette su da aynı şekilde tabi ki teşekkür ederim ;)
Elifhtcninannesi Nebicimanne yaa uykunun süt yaptığını bilmiyodum inan onlar uyurken de biz ise güce bakıyoruz işte :)