uykusuz_anne Dün 3buçuk aylık bebeğimin kakası mukusluydu ve zor yaptı ağladı yaparken bugünde yeşil oldu sebebi ne olabilir alerji midir acaba 😔
Ygtali uykusuz_anne bizimde öyle bi sorunumuz var tam 3 aylık başladı ilk önce yeşil kaka daha sonra mukusluya döndü hala mukuslu ve zor yapiyo 5 günde bir yapmaya başladı.. kan verdik çıkmadı alerji ama bizi yine diyete soktu doktor tüm süt ürünleri ve onu içeren paketli gıdalar ve yumurta yemiyorum çok değişiklik yok büyük ihtimal.deri testi yapılacak.. sizede geçmiş olsun
Elfida-10 uykusuz_anne yeşil olmasının bir sebebi de anne sütünün başlangıcında ve sonunda yağlı sütün emilmemesiymiş özellikle son süt yağlı ve doyurucuymuş o yüzden yeşil olabilir. sonuna kadar boşaltıyor mu sütünüzü
parlakli1990 Benim kızımın da öyle oldu 3 aylık iken filan doktora gittim süt alerjisi olabilir dedi diyete soktu düzelmedi sonra 6 aylık Olunca ek gıdaya başlayınca kendiliğinden düzeldi ama bizde kan yoktu sadece yeşil veya sarı mukuslu kaka
BerkinAnnesi_32 Mukuslu evet alerji belirtisi olabiliyor ama diğer belirtiler yoksa tedirgin olmayın derim sürekli mukus varsa o zaman düşündürücü arada mukus yapıosa normal sizin yediğiniz besinlerde de bağırsaklar alışmaya çalışıyor farklı bise yemiş miydiniz ??
uykusuz_anne BerkinAnnesi_32 çilek yemiştim ilk defa sanırım ondan oldu o alerjik bir meyve sanırım ama düzeldi gibi bugün çok şükür