Masal51 Zeyzeyyyyy aynn hp o korku oluyo cnm ya biriyle bas gelemiyo insan 2 ci olursa napcz vala.bu ay bn cok korktum hamile kalcm dye nasi bkcm nasi etcem korkusu mhvtti😒
Zeyzeyyyyy Masal51 sizde korunun mutlaka peki bu kanama nedir anlamadım hami internette bir bilgi dshi bulamadım adette olmamışım
Eymen-ege Zeyzeyyyyy bence normal benimde doğumdan sonra ara ara kanamam oldu 50 gunluk olduk yeni basladi adetim icin anca temizleniyordur
Zeyzeyyyyy Masal51 pek dikkat etmedimki adet oluyorum diye çöpe attım sdet kanım ilk günler hep az gelirdi
Eymen-ege Zeyzeyyyyy anca toparlanirsin stres etme lohusaliktan sonrada gelir cunku benimde gelmisti hatta korktum doktora gittim ic dikislerimde mi bisi oldu diye oda icin anca temizlenir demisti istersen doktoruna danış
Masal51 Zeyzeyyyyy allah buyuk inslh bsey olmz ama normal gibi cnm bnm 2 aya yakin az az glmsti kalanlar temizleniyo icinden hstanede tam temizlemiyolarki bnm eve glnce kocaman parca dusmustu😥
Zeyzeyyyyy Masal51 normal doğummu yaptınız sizde bende hiç düşmedi dikişim çok küçük ama içimin temizlenmesi zaman alabilir belki doğru söylüyorsunuz 😔
Masal51 Zeyzeyyyyy evt normal cnm bnm dikisler 2 gun sonra felan atildi dogumda kriz gecirince baya cektim ben 1 hfta da hstanede ytrm
Masal51 Zeyzeyyyyy eklemsi diye bi kriz cnm idrarda protein vardi bilincimi görmemi fln kaybetmisim nyseki kndme gldm 🙂olsem en cok cocugumu gormeden ölcegim icin uzulurdum