adel30 Merhaba arkadaşlar 9 aylık oğlum geceleri çok az uyuyor sürekli uyanıp emiyor kesintisiz uyku uyumuyor çoğu kişi gece kesintisiz uyuduğunu söylüyor bebeklerinin bizde neden böyle
Poncilianne adel30 Benimki de öyle 5 aylık gece çok uyanıyor emziriyorum uyuyor uyanıyor yine emziriyorum uyuyor sürekli böyle bir döngü içinde. Kimle konuşsam benimki kesintisiz uyuyor diyor. Yoruldum valla
Dilekb adel30 8 ay 10 gunluguz. Ayniyiz. Hele dün gece yarim saatte uyandı. Nedendir bilmem ama şuan gözlerim yaniyo..
MedineAlp Poncilianne benimde 5 aylik ayni böle 20 dk bile uyumuyo gece gunduz o kadar iyi anliyorum ki seni insan cok bunalio yoruluyo
Poncilianne MedineAlp Yalniz olmadığımi duyduğuma sevindim valla. Kendimi sorguluyorum sürekli birşeyi yanlış mı yapıyorum yada bebisin bir sıkıntısı mi var acaba diye
Usya34 adel30 Benim kızım da aynı. 2 saatte bir uyanır muhakkak. Kesintisiz uyku uyuduğum binde birdir. Dişleri de çıkıyor bir yandan. 6.diş geliyor. Ama ben yat kalk iyice mahvoldum 🤦♀️😵😵
adel30 Usya34 çalışan biri için daha da zor uykudan anlamıyorum ve belim ağrıyor sürekli bu yatıp kalkmalardan galiba
ozge3747 adel30 Uyutma şekliniz nasıl? Memede uyuyan bebekler genellikle sık kalkıyor, benim kızım da memede uyuduğundan beri çok sık uyanmaya başladı