Deletedmom056 minaminnak2408 21 ağustos bizde durum ilk günki gbi sabaha kadar saat başı uyanma ek gıda savaşı 4 aydan beri diş belirtileri ama hala çıkmadı agular yok emekliyo artık yavaş yavaş kilo 7.5 öyle işte
ebz09 minaminnak2408 8 agustos 08.08 cok seviyorum yaa sezeryan dogum yaptim 18.40 hacettepede belki benim gibi biri cikar diye yazdim Suan deli gibi heryeri karistiran bir bicirikla ugrasiyorum ek gida deseniz cat pat sizde nasil
Gizemta Annelik keyif vermeye başladı 😊 uykusuzluğa alıştıktan sonra 😃 daha emeklemedi ama çabalıyor 😊
Coolmom08 ebz09 yaa ne kadar güzel oğluşum da 08.08 ve 18.04 de doğdu. Hiç yerinde durmayan bir bebek ve bir o kadar da mız mız sürekli enne diye diye dolanıyor peşimde başka kimseye gitmiyor
Deletedmom056 minaminnak2408 allaha şükür sağlıklar zaten 34 haftalık doğdular ama her anne gibi bende sabırsızlıkla konuşmalarını yürümelerini falan istiyorum
Humeyraaaa 25 ağustos hareketli ve yanından ayrilmami istemiyor emeklemiyor 4 gözle bekliyorum ama yürütecı ters yönde gide bildiği yere gidito ittirerek uzana bildiği heryeri talan ediyo anneliği yeni tadıyorum desem yeridir 😁
Buket5353 minaminnak2408 22 agustos dogumlu kizim.sadece yuz ustu donuyor. Sirt ustu donemiyor tekrar. Yuruteci guel kullaniyor. Her yere gidiyo onunla . Emekleme tutup kalkma hic biri yok . Desteksiz oturuyo. Yatarken kendi oturabiliyor. Kilosu 8.100 gr boyu 68. Dis yok. Bizim gibi olan varmi :)
Tnshmszynp Buket5353 benjm kızımda boyle 1 agustos dogumlu. Ek gıda ıcın savas veriyoruz kilosu sizinle aynı dogru duzgun bsey yemiyor puskurtuyor hep aynı emekleme VS cabası hıc yok koltukta dusse agac gıbı kalıyor 😂 ama uzanabıldıgı yere kadar uzanıyor o konuda baya iyi 😂heryerı tırmalıyor bazen evin ıcınde gezdiriyoruz tablolardan sonra duvarları tırmalıyor sonra bızı😂diş VS zaten hıc yok yeni yenı mama dıyor sadece oda bılınclı degil. Boy kilo sizle aynı persentil tablosuna baktgımda normalin altında yazıyordu bende kac gundur dusunuyorum bunu
Hafizenr 30 Ağustos 😍 emekleyemedigi için sürekli kucaktayız 😂 aşırı meraklı gördüğü herşeyi ellemek istiyor. Dişimiz hâlâ çıkmadı 🙄 gece uykuları çok az, ağlayarak uyanıp diş kaşıyor 🤦