yskadves Arkadaşlar önerebileceğiniz bir yürüteç var mı acaba? Hepsi hemen hemen aynı ama kalitesi nasıldır bilemedim. Gidip alamadığımdan dolayı internetten sipariş vericem, sizce ?
Nilmila yskadves cnm fazla para verme derim bnm eşim ebebekten aldı 92 tl falandı galiba 120 150 vs vs okdr vermeye gerek yok
busramerve yskadves benim teyzem de 100 liraya almış markası yazmıyor üstünde ben sevdim bebeğim de sevdi. Siz kaç aylıkken yürüteç kullanacaksınız? Doktor bize 9 ayda başla dedi ama zaten 9dan sonra yürür çocuk🙈
Deletedmom143 yskadves valla ben ebebekten 200 TL ye aldım ama bi özelliği yoktu önünde birkaç oyuncak ve ses çıkaran bir şeyler vardı
yskadves busramerve oturmaya başladığında kullanabilirsin dedi doktoru ve artık çok hareketlendi dolap kapakları çekmeceye yöneliyor 8. Ayına giricek. Galiba ideal bir zaman 😊
Arasyigitinannesi yskadves bende baby hope aldım gayet rahat mama sandalyesi olarak da kullaniyorum 😊
Kucukkalbim yskadves Baby hoppe royal modelini kullandık tavsiye ederim baya özellikli tahterevalli oluyor,mama sandalyesi olarak da kullanılıyor 👌🏻