52 gün önce Doğum normal yaptım kızlar Doğumdan sonra çok sıkıntı yaşadım içerde atar damar yırtılması olmuş ameliyat oldum üzerine kanlar enfeksiyon vs çok zor günler geçirdim. Eşim annem hep yanımdaydı bu süreçte yoğun bakımda yattım her şey çok zordu eşiminde benimde psikolojimiz mahvoldu Ablam uzakta öğretmen gelemedi doğumuma.eve çıktıktan sonra geldi 2 hafta sonra falandı annem çok yorulduğu için o kalmak istedi yanımda. Kendisi normalde de elimin ailesini falan pek beğenmez üstten bakar zaten biz alt lı üstlüyüz ama hiç bir sıkıntı yaşamadık bugüne kadar. Bizdekine erkek arkadaşını çağırıp duruyordu sonra sizinde moraliniz düzelsin dediler bebeği uyutunca tabu oynayalım dediler oynamaya başladık zaten ben yataktan oynuyordum onlar oturuyordu böyle bişeyi kabul ettiğime hala pişmanım o arada oyun yüzünden ablam eşime telefon fırlattı salak dedi o da ona fırlattı ve ablam eşimin annesine küfür etti sonra zaten olanlar oldu eşim ablama saldırdı tutmaya çalışırken ben yerlerde süründüm zaten benim sayemde elinden aldık ablamı eşimin.. normalde hiç tartışmamışsın böyle kavga ettiler ablam evimi dağıttı kayınbabamgil çıktı seslere onlara küfürler etti ben hep onu savundum çıkın dışarı ben onu sakinleştiririm dedim eniştemle kayınbabam eşimi arabaya bindirip götürdüler ablamı taksiyle eve gönderdim bende. Hiç beni düşünmedi hala camı pencereyi indirecem diye uğraşıyordu ve eve gitmemiş gece saat 4te onu aramaya çıktık kayınbabamla otogarda buldum annemgile götürdüm orda sarıldık ağladı pişmanım dedi evde bebeğimi bırakıp o halimle onun peşinden gittim… ve beni hiç aramadı ben onu defalrca aradım sen benim ablamsın dedim benimle sorunun yok sonuçta dedim tamam dedi sonra birden bire benden uzaklaşmaya başladı instagramdan fotoğraflar o silmiş bugün farkettim annemgil tavırlılar eşime ne yapacağımı şaşırdım babamı arıyorum babam buradakilerin selamı var diyor kapatırken arkadan benim yok diyor gerçekten çok bunaldım eşimin ailesi hiç konuyu açmazdılar o kadar küfürlere karşı şuan onların yüzüne bakamıyorum annemgil bana destek olmuyorlar ne yapmalıyım bebeğime odaklanıyorum bu seferde onun ailesi seviyor benim ailem kardeşim hiç görmüyor bile zoruma gidiyor