tugbadm 4ay 11 günlüğüz vücudumuz da döküntüler çıkıyor geçiyor bazen tekrar çıkıyor anlamadım kıyafetine dikkat ediyorum bir gün durup bir gün yıkıyorum artık hergün yıkamaya başlıcam kortizonlu krem sürünce geçiyor sonra yine çöküyor artık sürmek istemiyorum malum doktora gidemiyoruz bu aralar napıcam bilemedim sizin de böyle oldumu ya da nasıl geçer bir fikri olan varmı ?
Saraa tugbadm bir fikrim yok ama üstte kalsın diye yorum yapayım dedim inşallah birşeyi yoktur bebisinizin şu durumda hastanelere de gidemiyor insan 😔
Rzgr tugbadm sut alerjiniz olabilir yumurta yada son gunlerde olmaya basladiysa farkli bir besin tuketiyorsaniz ondan kaynsklanmis olabilir. Doktora bile gitseniz yediklerinizi kontrol edip deneme yanilma yontemiyle bulmaya calisacaktir muhtemelen. Gecmis olsun.
tugbadm Hunilianne mama emiyor 20 günlükken bıraktı emmeyi gitmediğimiz doktor kalmadı kimse tutturamadı memeyi tadına baktık hiç bir sıkıntı yok emmek istemedi sağıp verdim 40 günllşükken kesildi sütüm mama verdim hep Anlamıyorjm niye oluyor üzülüyorum da
tugbadm Azolili besin alerji nasıl yani beni emmiyor ki mama alıyor acaba mama böyle yapıyor diye düşünüp değiştirdim yine aynı
tugbadm Azolili aslında doğdu doğalı var bir ara hiç olmadı ama şimdi fazlalaştı birde sadece göğsü ve sırtı döküyor bacaklarda hiç bir şey yok isilik mi diye düşünüyorum ama çok kalın giydirmiyorum normal zıbın ve pijama bu kadar hatta ince bile oluyor anlamadım sebebini bir türlü
Emineszrtas tugbadm Kaç aylık bebeğiniz kullandığınız mamayı değiltirin alerjik mamaları bir deneyin bakın düzelicekmi
Misterious Laktoz alerjisi olabilir laktoz içermeyen mama deneyin bir de hangi mama içermiyor bilmiyorum ama icermeyenlerin olduğunu biliyorum internetten arastirabilirsiniz
Zozdemir tugbadm merhaba benim de bebegimin direkleri üst kollarında benek benek şeyler çıkmıştı. Doktora sorduk alerji olabilir mi diye foto attık, sıcaktan olmuş gibi duruyor dedi. Siz de üşümesin diye çok kalın giydiriyor olabilir misiniz acaba?
Caninanasi tugbadm benim oğlumda da kuru, kızarık şeyler oluyordu, vücudunu ve yüzünü yıkamak için La roshe posay in lipikar serisini aldım, vücudunu onun jeliyle yıkıyorum yüzünü de, ve losyonunu sürüyorum geçti