Violet Sol göğsüm çok kötü apse olmuş acıyor. Pazartesi doktora gidicem ama şu an için varmı önerisi olan
Akademisyenanne Violet gogsunuz cok doluysa sicak bir kabin yarisini kaynar suyla doldurun. Gogsunuzu bas asagi sarkitin. Buhar kanallari aciyor. Suyun İcine sokmayacaksiniz. Ustunde olcak gogsunuz.
senbenbensen Violet geçen bnde oldm mastit sıcak suyla masaj teknikleri var onları yaptm 10 dk fln sık sık emzirdim geçti şükür bnm göğsüm yara ondan olmuştu sanrm yumurta büyüklüğünde ydi
Violet Akademisyenanne dolu değil kızımı emziriyorum sık sık zaten ama elleyince yumru geliyor elime çok acıyor
Akademisyenanne Violet buharli bir dus alip masaj yapin o bolgeye. Ben daha bu sabah iyilestim. Kizim uykuluyken ters emzirdim. Cok sukur bosaltti yumruyu.
Violet Tyf göğsünü yanar içinde yumru şeklinde toplar olur onlara dokununca canınız yanar emzirince ağrır falan
Nazenincicegi Gogsunuz bosken o yumrunun uzerine bastirin asagi dogru masaj yapin kapali olan delikten minik minik birikmis sut gelicektir siz yaptikca sut daha cok gelicek ama biraz ugrastiriyor ve acitiyor insallah sifa bulursunuz ben bu sekilde yapmistm
Tuanaseyda Bol masaj bol emzirme sıcak duş kesinlikle antibiyotik içmen gerekir hemen geçiyor çok zor geçmiş olsun … el kol tutmaz mastitte