Gizemgd Kızlar merhaba, 3aylık oğluma meme+mama veriyorum. Mamayı Eds yöntemiyle veriyordum ama onu kabul etmiyor artık. Alıştırma bardağı kullananınız var mı? Araştırdım ama karar veremedim. Kullanıp memnun olduğunuz alıştırma bardağı öneriniz varsa çok sevinirim.
deletedmom1212 Gizemgd oglum 5 ay 27 günlük philips aventin alıştırma bardağıni aldim simdiden kullanmaya basladim cok memnunuz yorumlarda akitma falan yapiyor diyorda aksine öyle birsey ile karsilasmadim sadece deligi biraz büyük diye su cok akiyor ağzına yutmakta güçlük cekiyor onuda zamanla kavrar diye düşünüyorum
Hunilianne Gizemgd https://www.e-bebek.com/materni-flowcup-ac-kullan-anne-sutu-emzirme-kasigi-kasikli-biberon-p-mtr-002/?gclid=CjwKCAjwv4_1BRAhEiwAtMDLsgNTUzOa_34Y1EnpZ3TobqUMNfZhOJiZCq7K561JyZ3ErPR-WYbCghoCXaUQAvD_BwE böyle bir şey kullanışlı olur mu sizin için ?
Elistosunanasi Gizemgd benim bebeğim de 2 aylık meme reddi yaşadığımda vermek istedim ama Dr diliyle kavrayamaz dedi onun yerine kahve fincanıyla da besleyebilirsin
Deletedmom276 Biz chicconun alıştırma bardağını kullanıyoruz 6.aydan beri, su içmesi için, mama kıvamına ağız kısmı uygun olur mu bilemedim. Memnunum akıtma damlatma yapmıyor.