Beren2323 Bebeğine danone yoğurt veren var mi ev yapımı yoğurt yediriyorum bazen danino yoğurtta vereyim diyorum🤷🏻♀️
Babygrils Beren2323 ben karşı değilim ama her meyveyi bulabiliyorken kendim yapıyorum muzu elmayı ezip ben bile yiyorum😁 içim rahat ediyor en azından. Nasılsa biraz büyüdüklerinde yiyecekler hazır olan herşeyden
OlgaArslan Beren2323 kızım 8 aydan sonra yoğurdu yememeye başladı evde yaptığım meyveli yoğurtlar dahi yemiyodu bi tek o zamanlar arada bi kayısılı olanından vermiştim kabız olduğunda toplasanız 7-8 adet yemiştir. Yoğurt yiyosa bence gerek yok
CemreAysima Beren2323 linc yemeye hazir ol..😊 herkes kendi cocugundan sorumludur canim bende veriyorum severekde yiyor..
Sedefdamla Oap12 canım mama da veriyorum ama içinde ne olduğunu bilmiyorum. Benide emiyor ve benim yediğim şeylerde katkı dolu bebeğime geçiyor . Çokta esirgemeyin bence verin herşeyi yesin tatsin. 2 aylıktı balık bile verdim ağzına neler neler tattirdim 🤗🤭
Oap12 CemreAysima linç gibi düsünmeyin bence . Tabi ki herkes kendi çocuğuna en iyi annedir. Ama bu konunun tartışmaya girilecek bir tarafı yok. 2 kere 2 4. Bu kadar küçük bir bebeğe paket ürün vermek bebeğe için zaruri, olmazsa olmaz değil.
Oap12 Sedefdamla öyle değil işte. Sizin bebeğinize bişey olmamış olablir ama burda sizden tavsiye alıp bebeğine deneyen birileri çıkabilir ve bazı besinler ciddi alerjen çocuğa zarar verirse bu vebaldir
HamzasMomy Beren2323 tavsiye etmem içindeki katkılar çok fazla. Eğer yoğurdu yemiyorsa koy içine biraz meyve. Genede yemiyorsa azıcık şeker at hatırlardan gene iyi olur
Erencinarinannesi Beren2323 ben süt bulamadığım için sütaş babymix sade yoğurt alıyorum severek yiyor