[silindi] Anneler Elinde Hoppala olup satmak isteyen var mı? oğluma almak istiyorum yalnız yıpranmış olmasın.
BeYzAMm2019 [silindi] kizlar bende hep ikinci el alıyorum letgodan aliyorum daha yeni 300 liraya aldım hoppala yani burda bulamazsanız letgoya da bakin diye yazıyorum iyi akşamlar herkese
elvinmasal Selam kızlar ben kızıma yeni aldım ,sapasağlam yeni ,kızım sevmedi ilgilenen olursa satmayı düşünüyorum babyhope markası
[silindi] BeYzAMm2019 teşekkürler canım tutumlu anneye baktım orda da neredeyse sıfırı ile aynı fiyata geliyor daha uygun bulursam diye post açtım. Ya sevip sevmeyeceginden emin değilim o yüzden.
BeYzAMm2019 [silindi] benim kızım ilk başta korktu ama şimdi sevdi en azından yarım saat dursa bir işimi hallediyorum bence iyi ama ben araştırırken baktım kimi çocuk korkup hiç binmezmiş
[silindi] BeYzAMm2019 oğlum hoplamayı seviyor ama acaba hayalarına zarar verir mi diyorum tereddütte kaldım
BeYzAMm2019 [silindi] zaten erkek çocuklarında falan yurutecde de fazla turmayin diyorlar yarım saat anca durur zaten takip ettiğin bi kadin var oğlu 7 aylık hep hoppalada duruyor zarar verse bence koymazdı. Ama tabi mesela kızım yarım saat duruyor bacak arası çok iz oluyor bende hemen alıyorum yani içinde 1 2 saat durmasını beklemeden alırsan ki zaten durmazda bence sıkıntı olmaz çünkü akrabamın oğlu da var oda hoppalada ve çok araştıran bi annesi var sürekli hoppalada yani sanmıyorum zarar verceğini ama tabi dr da değilim gorduklerim hep koyuyorlar cnm