Elaes Bebeğim emmiyor sağıp veriyorum sağdığım sütü ne zamana kadar ısıtmadan verebilirim. Oda sıcaklığında ne kadar bekletilebilir. Yoksa dolaba mı koymalıyım
Minacim Elaes merhaba ben de bebegimi aynı şekilde besliyorum, Doktorum maksimum 1 saat dışarıda kalabilir dedi. Ama ben yine de bekletmemeye calisiyorum. Sütün ılıklıgi gittiği zaman kızıma gaz yapıyor..
Denizavci Elaes oda sıcaklığında 3 saat dolapta 4 gün dondurucuda 6 ay ya siz neyle sağiyorsunuz sütünüzü sağarken göğsünuzu sıkıyor musunuz
GkhanKbr Elaes Oda sıcaklığında 3 saat diye biliyorum ben. YouTube de doktorların kanallarında dinledim bakabilirsin canım.
Sunasenel Elaes Canım oda sıcaklığında 3 saat dolapta 3 gün buzlukta 3 ay kalabilir sütün benmari usulü ısıta bilirsin
Yaren2901 Biberonda hemen soguduğunu düşünüyorum ben sağdıktan sonra hemen verirsem ıstımıyorum ama yarım saat bile beklese sıcak suyun içinde hemen ılık hale getirip öyle veriyorum soğuk içmesin diye
Elaes Yaren2901 sağdıktan sonra bile en az yarım saat geçmiş oluyor işte bir de oğlum mamasını yemiş oluyor bazen bende tok olduğu için vermek istemiyorum sütü
Purple13 Elaes sağıp hemen veriyorum ılık oluyor ama bekletirsem dışarda biraz ılıtma gereği duyuyorum.