BEH Kızlar bebeğim saat 5te başladı 10 a kadar ara ara agladı yavrum gazını çıkartamıyor gaz ilacı öneren varmı yada farklı cözüm.
AsilDorukAnnesi BEH 45 günlük bebeğim aynı durumdayız çığlıkla uyanıyo karnına sıcak havlu koyuyorum çok rahatlatıyo sakinleşiyo hemen. Damla bio gia kullanıyorum.
shdemir BEH Benim oglumda ayniydi kolikti. Bütün gaz damlalarini denedim diyebilirim ne zamanki aguline diye bi gaz surubu kullandim tamamen gaz sorunumuz gecti canim
tdeniz BEH biogaia damla kullanin biz hic gaz sorunu yasamiyoruz. Ancak duzenli olarak min 5 gun kullanin biz faydasini 10 gun sonra gorduk. Kizim 2 aylik 2. Siseyi aldik cok rahat ediyoruz, tavsiye ederim.👍🏻
Obirbalannesiii Ben hem bio gia hemde nursy hayvers kullanıyorum şimdilik hersey yolunda ben öneririm gercekten ama nurs hayversin damla olanıni kullanıyorum bilginize allah yardimciniz olsun gercekten 😫❤
Egeeozdmr Ayazz444 canim benim oğlum 26 günlük oldu kolikli bi bebis sagolsun bütün gaz ilacını denedim diyebilirim sabahları bebisim açken Biogaia veriyorum 10 dk ağlıyor ama napayim doktor 10 dk önce emzirme dedi emzirip Nurse Harvey’s veriyorum şurup olanını memnunun evet kesin cozum değil ama ağlama nöbetimiz fazla kalmadı en azından ve daha rahat çıkartıyor çıkartana kadar 2 yada 3 dk huzursuzluğumuz o kadar insallah yardımcı olabilmişimdir sağlıcakla 🤣