Alya_sare Bebeği 7aylık olupta hala gazı olan varmı kafayı yicem artık bitmiyor ek gıdaya gectik ama cok bişy veremiyorm bu yuzden emziriyorm diye hala gaz yapan hiçbişyi yemiyorm bu kadr uzun sürermi gaz sabaha kadr ıkınıyor 😞
2cocukluanne Alya_sare oğlum 5 aylık hala aşırı gazlı ablası ds öyleydi 9 aylık olana kadar gaz ilacı kullandık düşünün 😪
_tospikannesi Alya_sare 9 aylığız bıraz yenı yenı rahat uyumaya başladı ama tam bıtmedı hala kıvrandıgı oluyor 🙁
Aras-tuba Alya_sare gaz yada kabız olabilir ek gıdaya ilk geçişte benim bebeğim 3 günden sonra kaka yapabilmişti sürekli ağlıyordu ıkınıp 😣
Prensesannesiii26 Alya_sare canım çocuktan çocuğa değişiyor iki yaşına kadar bile gazı devam edenler var etrafımda ben şuan gaz ilacını bıraksam eminim bizimde sancılar geri başlar denedim hala devam ediyor geçecek demekten başka bişey gelmiyor elden
Prensesannesiii26 Alya_sare dokuz aylık canım denemediğim damla kalmadı valla en son bunla geçti havuzlar terapiler masajlar yağlar otlar yok banamisin demedi dene bir istersen her damla her bebeğe yaramıyor biz kendimiz deneyerek bulacağımız için biraz zorluyor haliyle 😔
Prensesannesiii26 Alya_sare düzenli kullanımda işe yarıyor canım günde dört kez veriyorum bir hafta sonra etkisini tamamıyla göstermeye başlıyor zaten