Serpil55 Merhaba güzel anneler ve anne adayları, Kızımda süt alerjisi çıktığı için normal devam sütü kullanamıyoruz. Özel mamaya geçtik. Evde stok yaptığımız evolvia mamalardan 1 numara 800 gr 3 kutu hiç açılmamış devam sütü bulunuyor. Faturaları da mevcut ve son tüketim tarihleri 2020. Bu yüzden almak isteyen olursa tanesini 80 liradan veriyorum.İsteyen iletişime geçsin lütfen..
Serpil55 ZeynepCansu biz daha 4 aylığız süt alerjimiz çıktı mecbur veriyorum yoksa mamamızdan memnunduk :(
Serpil55 Nevrik ben samsundayım ama isterseniz kargo ile gönderebilirim 3 kutuyu da almayı düşünüyor musunuz
Serpil55 Aydiles e bebekte evolvia bulmak imkansız ayrıca ben gitti gidiyordan 91 tl ye aldım elde kalmış bir mama değil kızımın hastalığı nedeniyle veriyorum...
Mirve0109 @Serpil55 ben eczaneden 75 tl ye alıyorum zaten ama daha uygun verebılırsenız ılgılenebılırım :) birde zaten magazalarda o fıyatken kımse baskasında kalmıs ürünü almaz :) tavsıye tabıkıde
Serpil55 Mirve0109 gerçekten iyi alıyorsunuz o zaman ben gitti gidiyorsan 91 TL’ye aldım ve buradaki eczanelerde 400 gr 86 tl ye aldık daha 1 ay önce