Busrapolatt Kızlar 5 ay 12 günlük kız bebeğim var, bir haftadır nerdeyse gece 4.30 tan aşağı yatmıyor sürekli huysuz diş belirtileri var jel kullanıyoruz. Ama bir türlü düzene oturtamadım neden böyle oldu anlayamadım ne yapmam lazım çok yorgun düstüm 😥
Melegimsin Busrapolatt benim bebegim 5 ay 14 gunluk sabahin 6 sinda kalkiyo cok huysuz disimiz cok kasiniyo bizimde jel aldim ama zararli dediler surmedim hic
Alinduru Busrapolatt biz de bugün 5 ayı doldurduk son birkaç gündür sürekli mızmız uykusu geliyor ağlıyor uyumuyor sonra kendi kendine uyuyakalıyor acıkıyor emmek istemiyor sonra emmek istiyor ne istediğini bilmiyor sürekli bi ağlama hali uyku zaten yok doktor diş görünmüyor dedi diş öncesi belirti olabilir dedi ama nasıl anlayacağız ki 😒
MarlaSinger Busrapolatt atak dönemidir. İnternete atak hesaplama yazın. Direkt çıkıyor. Bende bunu yaşadım. Bizimki uyuyordu ama gece 5-6 kez uyanıyordu artık uykusuzluktan sabahları balık dönüyordu.
Busrapolatt Melegimsin bende bi iki defa sürdüm bıraktım tetagil diş granülü varmış onu denicem birde çok zor böyle 😥
anakraliceee @Busrapolatt canım bizde 5 ay 20 günlügüz 2 haftadır ole 4,5 5 uyuyor ağlama falan yok dişleri kabarmis çıktı çıkacak çıksada rahatlasalar
Busrapolatt anakraliceee bizimde öyle çok kabardı dişleri ağlaması yok fakat çok huysuz 😥 sadece uyurken emzik ağzından düştü mü ağlıyor
Busrapolatt Halisealp 4. Aydaki atak kabus gibiydi, hala devam mı ediyor tam rahatlıcaz dedik ama olmadı 😥
Busrapolatt Alinduru bende ağlama yok ama sürekli damaklarını kaşıyo ne buluyosa ısırıyo alt damaklarına bak beyazlaşıp kabarıyolar benim şuan öyle hafif çizik var damaklarında ondandır sanırım 🥺
Halisealp Alinduru gündüz uyku aralıklarına dikkat edin canım gündüz ilk uykusuna 1 saat 45 dk , ikinci uykuya 2saat 15 dk üçüncü uykusuna(şekerleme) 2 saat 30 dk sonra gidin gündüz toplam 3 yada 4 saat uyumalı bu aylarda akşam 17:30dan sonrada uyutma(bilimsel)
Halisealp Alinduru eğer uyku zaten düzenliyse internetten atak hesaplama sayfasına girip doğum tarihini yazıp atak döneminde olup olmadığına bakabilirsin genelde bu dönemde uyku düzenleri bozuluyor mızmız bağıran memnun olmayan iştah azalamsı veya artması ve yeni bir şeyler yapmaya başlaması belirti oluyor
Busrapolatt Hazal89 gündüz uykusu yok canım sabaha karşı saat 5 te uyuyor 10 da kalkıyor emziriyorum tekrar yatıyor 12 ye kadar bir daha yok 🤷🏻♀️
Hazal89 Busrapolatt ooo gündüzde uyumuyor çok zor o zaman diş sıkıntısıdır geçer sabretmekten başka çaremiz yok bizimkide tüm gün uyumuyor kucakta geziyor
Halisealp Busrapolatt 12. Aya kadar çok sık atak geçiriyorlar bizim bugün bitti mesela, 14 gün sonra yine olabilir internete atak hesaplama yaz canım orada basit bir hesaplama yapılıyor doğum tarihini giriyorsun bak hemn. Son atağımız 2 hafta önce başladı her gün mızırdanma hiç bişeyden memnun olmamam iştah açılması uyku sorunları oldu bugün bitti çok şükür gülücükler saçıyordu çok şaşırmıştım
Alinduru Busrapolatt aynen hafif çizik böyle beyazlık var ama henüz bi kabarma şişlik falan göremedim 🙄
Alinduru Halisealp yapmaya çalışıyorum canım ama mesela gece uykusuna geçiriyorum tam oh ne güzel diyorum 10.30 gibi bi uyanıyor bi daha 12ye kadar uyumuyor 🤦🏻♀️